maanantai 30. syyskuuta 2013

Vieraita ja kauppareissu

Eilen Mymmelin mummo ja pappa kävi kylässä ja mummo toi kassillisen vaaleanpunaisia vaatteita, joten ei tarvitse Mymmelin aina näyttää pojalta. ;) Myös Mymmelin toiset tulevat kummit kävivät illalla vierailulla. Päivä taisi olla aika raskas Mymmelille, oli sen verran väsynyt illalla. Viime yön Mymmeli sitten nukkuikin kokonaan pinniksessä, syöttöjä lukuunottamatta. Tosin illalla se nukahtaminen oli pienen työn takana, mutta onneksi Joni hoiti sen. Mä olin niin väsynyt, että kun olin pari kertaa noussut katsomaan mikä hätä Mymmelillä on, en olisi enää jaksanut nousta kertaakaan. Onneksi ei siis tarvinnut!

Tänään oltiin päivä Mymmelin kanssa kahdestaan, kun Joni oli töissä. Päivä meni muuten ihan hyvin, mutya nuo meidän eläimet saa mut hengiltä... Ninni söi yhden tutin ja Nuppu käytti Mymmelin sitteriä vessanaan. No olihan se Ninni ihan hassun näköinen tutti suussa, mutya on nuo tutit sen verran kalliita, ettei tarviis kyllä montaa syödä. Ja Nuppuun mulla kyllä menee ihan totaalisesti hermot! Koko ajan pitää varoa ja kytätä ettei se pääse esim tonne lastenhuoneeseen, koska se varmasti kusis kaikki vaunut ja muut täyteen. Ja nyt näköjään ei riitä että pitää aina raahata vaunut ja kaukalot sun muut ovien taakse, vaan ei voi sitä sitteriäkään jättää mihinkään. Menee niin hermot!


Toi pupu mikä on tuossa kuvassa, soittaa musiikkia. Soitin sitä Mymmelille jo kun hän oli vielä mun mahassa ja se oikeasti rauhoittuu kun sille soittaa tuota pupua. Joskus kun itkee hurjasti eikä mikään tunnu auttavan, pupu auttaa. :) Se on myös erittäin hyvä laite kun Mymmeli yrittää nukkua, muttei malta. Pupu rauhoittaa. Tänäiltana sain huomata, että myös tuon mobilen musiikki kelpaa. Mymmeli taistelee kovasti unta vastaan, mutta rauhoittuu noita pimputuksia kuunnellessa.

Tänään Mymmeli kävi ensimmäistä kertaa kaupassa. Reissu jännitti niin äitiä kuin isää, mutta Mymmeli käyttäytyi varsin mallikkaasti ja nukkui siitä hetkestä kun hänet kaukaloon laitettiin siihen kun hänet sieltä otettiin pois. :)


Äitillekin mahtui taas vanhat farkut päälle. :D


Kauppareissun jälkeen pienet iltatohinat ja sitten nukkumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti