tiistai 17. syyskuuta 2013

Perhevalmennusta

Tänään on taas vaihteeksi ollut laiska päivä... Nukuin parin tunnin päikkäritkin, mut se voi kyllä johtua siitäkin, että päätä on särkenyt koko päivän. Päikkyjen jälkeen menin tekemään ruokaa ja polton peukaloni. Meidän yhden kattilan kannesta on irronnut se kahva, ja yleensä otan sen pois patalapulla. Nyt jotenkin ajattelin, ettei vesi vielä kiehu siellä ja otin kannen reunasta paljaalla kädellä. Vesipä kiehuikin jo täyttä häkää ja kuuma vesihöyry poltti ton peukalon... En muista milloin oisin polttanut itseeni noin pahasti, sattu ihan sairaasti ja nyt iho on tunnoton... No, ehkä ens kerralla käytän taas sitä patalappua...

Illalla meillä oli taas perhevalmennusta, aiheena muuttuva elämäntilanne. Odotukset ei ollut kovin korkealla, osittain johtuen surkeasta viime kerrasta ja osittain aiheesta: mä ainakin ajattelin luvassa olevan jotain perus diipadaapaa, josta ei paljon käteen jää. Niinpä toi kerta oli positiivinen yllätys. Melkein koko kerta käytiin läpi keskustellen ja aiheet oli aika hyviä ja herätti meissäkin vielä kotimatkalla keskustelua. Mua vaan huvittaa käydä noissa, kun meidän olis pitänyt käydä jo keväällä mut ei silloin ehditty. Nyt tuolla kaikilla muilla on laskettu aika joskus marras-joulukuussa, ja meillä viikon päästä. :D Siellä oli jo muutkin jännittänyt, että vieläkö me tällä kertaa tullaan. :) Ens tiistaina olis sit viimeinen kerta, saa nähdä vieläkö sinne päästään (toivottavasti ei).

Mutta nyt vaihteeksi vuorossa teetä ja suklaata. :) Suklaansyönti on kyllä raskauden aikana lisääntynyt suuresti, aiemmin söin kerralla suklaata maks kaksi riviä ja yksi levy kesti kuukausia (paitsi jos Joni löysi sen...). No en vieläkään syö kerralla kuin sen pari riviä mutta useampana päivänä eikä levy riitä nyt kuin about viikoksi. Mut ehkä tää palautuu normaalitasolle synnytyksen jälkeen..? Jos se onkin Batman joka sitä suklaata haluaa?! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti