maanantai 9. syyskuuta 2013

Neuvola rv 38+0

Nukuin viime yön tosi huonosti, kävin vessassakin ainakin kymmenen kertaa. Ja kellon soidessa aamulla olin ihan taju kankaalla, en ees ensin tajunnut mikä rimputtaa. Jonin mielestä oli hauskaa että mä oon päässyt sen kanssa samalle tasolle, se kun ei oikein tahdo edes herätä herätyskelloon... Päästiinpäs kuitenkin molemmat ylös ja heti aamusta neuvolaan.

Rv 38+0 (37+2)
Painonlisäys raskauden alusta 6 kg (5,8 kg) -> 280 g/vko (175 g/vko)
Turvotus ++ (+)
Rr 112/66 (108/71)
Sf mitta 34 cm (33 cm)
Tarjonta rt (rt)
Syke 145 (145)
Liikkeet ++ (++)

Turvotusta on nyt ollut aiempaa enemmän, vaikkei se nyt vieläkään musta mitään ihan karmaisevaa ole. Sormiin kuitenkin sattuu inhottavasti kun puristaa ja ne aiemmin isommat kengätkin jo puristaa... Toivotaan ettei enempää turpoa, sormien kanssa on tosiaan jo aika ikävät oltavat...

Muutoin kaikki oli taas hyvin, terkka sanoi että vauva on oikein hyvin jo alhaalla muttei nyt sit sanonut mitään että onko jo kiinnittynyt. Sykkeitä kuunnellessa Batman mojautti anturiin oikein kunnolla ja muutenkin livisti pari kertaa pois alta. Tais toinen vasta heräillä unilta kun neuvolaan kävellessä sanoinkin Jonille, että Bättis on nyt parina aamuna ollut vähän aamu-uninen, yleensä herää viimeistään kun mä syön aamupalaa mut tänään tosiaan vasta tuolla neuvolassa ja eilen herättelin sen itse sieltä tökkimällä kun ei mitään niin pitkään aikaan tuntunut.

Neuvolan jälkeen vein Jonin töihin ja kävin itse kaupassa. En oo oikein löytänyt mistään tuttinauhoja, mut nyt ihan sattumalta huomasin jonkinlaisia olevan tuolla kaupassa ja ostinkin sitten sellaisen. Ja ihan tarkoituksella otin vaaleanpunaisen vaikka ois ollut sinisiä ja vihreitäkin. Saa Batman opetella käyttämään myös "tyttö"värejä, erityisesti pinkkiä! ;)Kotiin tultuani laitoin pyykit pyörimään, söin uudestaan aamupalaa ja katsoin telkkaa. Sen jälkeen rupesinkin nukkumaan ja hyvin nukutti! Kun parin tunnin päästä heräilin, tein ruuan ja sit pitikin oikeestaan jo lähtee hakemaan Jonia töistä, eli tänään en kyllä oo tehnyt mitään! Jospa sitä ens yön nukkuis paremmin taas niin vois jaksaa päivälläkin tehdä jotain.

Oon nyt pakastanut aina osan tekemästäni ruuasta, silleen että samaa ruokaa on aina parille-muutamalle päivälle. Ei tarvii sit vauvan kanssa miettiä ehtiikö tai jaksaako tehdä ruokaa. Haluaisin myös leipoo pakkaseen, mut toi meidän pakkanen on aika pieni ja se alkaa olla ihan täynnä jo. Joten jos tätä lukee joku joka aikoo tulla meillä kyläilemään niin kannattaa varautua omin pullin tai tyytyä pelkkään kahviin. :D No kyllä mä sinne jotain tässä joku päivä leivon kun se Jonikin lähti nyt töihin, niin on jotain tekemistäkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti