torstai 12. syyskuuta 2013

Siivouspäivä ja vadelmanlehtitee

Tänään olikin sit taas siivouspäivä, vaikka aamulla olin ihan varma etten jaksa. Hyvä kuitenkin, että tuli tehtyä. :) Tosin Ninnillä on juoksut ja se on sotkenut kaikki lattiat, joten ei täällä kovin siistiltä näytä. Mut pitää kattoo jos sitä vaikka huomenna vielä jaksais pestä lattiat. Siivousta seurasikin sit aika mojovia supistuksia ja muitakin kipeitä tuntemuksia... Batman on ollut koko päivän aika rauhallinen, mut nyt alko hirvee mylläys. Toi mun oikee kylki on kyllä niin kipee!

Tein tänään myös omenasosetta pakkaseen. Tein sitä oikeestaan leipomista varten, mut sit tajusin että sehän olis varmaan ihan hyvää Bättiksellekin sitten kun rupee syömään muutakin kun maitoo. Saas nähdä jos jaksais tehdä vielä toisen satsin. :)


Ostin eilen myös vadelmanlehtiteetä, joka on täällä blogimaailmassa tullut tutuksi. Sen sanotaan vahvistavan kohtulihaksia voimistaen näin supistuksia ja tehden synnytyksestä helpomman. Myös palautumisen sanotaan olevan nopeampaa. Tiedä sitten onko oikeasti mitään vaikutusta, mutta samapa sitä on juoda kun ei haittaakaan ole. :) Ja itse asiassa se on kyllä aika hyvääkin. :D 


Tarkoitus oli tänään myös leipoa, vanilja-omenasarvia, kun nyt olis kerran sitä omenasosetta. Mutta enpä jaksa! :P Katsotaan huomenna uudestaan. Onhan se hyvä jättää vähän tekemistä muillekin päiville. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti