sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Sunnuntaiväsymys

Viime yö nukuttiin yllättäen todella hyvin! Mymmeli syö yleensä iltaisin noin klo 22-23, sitten herää klo 2-3 ja toisen kerran about klo 6 jonka jälkeen noin kahdeksalta herätään ja noustaan ylös. Yleensä vaikeinta on saada illalla nukkumaan ja varsinkin pinnasänkyyn. Nukahtaa kyllä syliin ja saattaa hetken nukkua pinniksessäkin, mutta sitten herää kitisemään. Ollaan lämmitetty pinnis valmiiksi laittamalla lämmin kauratyyny peiton alle vähän ennen Mymmeliä, silloin kyllä paremmin sinne jääkin nukkumaan. Eilen illalla ei kuitenkaan ollut mitään ongelmia pinnasänkyyn siirtymisessä, paitsi kun Mymmelillä sitten eilen alkoi nuha, niin äitiä pelotti kuunnella pikkuisen tukkoista hengitystä. Tai ei hengitystä pelottanut kuunnella vaan pelotti että se loppuu. Nostettiin sitten patjaa ylöspäin laittamalla päädyn alle tyyny ja se tuntui helpottavan. Ensimmäisen syötön jälkeen kuitenkin valvottiin vähän pidempään, mutta suht hyvin nukahti silloinkin.



Ei nyt sitten edelleenkään päästy vaunuilemaan. En viitsinyt lähteä tuon Mymmelin nuhan takia, ettei vaan mene pahemmaksi. Muutoinkin oltiin kyllä tosi väsyneitä koko porukka, mä nukuin Mymmelin kanssa oikein kahdet päikkärit ja Jonikin yhdet. Mymmelin mummo ja pappa kävi taas vierailulla ja sen aikaa minäkin sentään jaksoin olla suunnilleen tolkuissani. :D

Tänään Mymski söi ja nukahti vähän "etuajassa" yöunille, noin klo 21 nukkui jo sikeästi. Hyvin taas siirtyi pinnasänkyyn, kunnes hetken päästä alkoi ähinät ja puhinat. Niinpä eilen saatu soittolelu pääsi heti testiin ja osoittautui kyllä oikein hyväksi, ei tarvitse koko aikaa olla vetämässä uudestaan eikä äidin ja isän korvat säry. :) Ja mikä parasta, nyt Mymmeli nukkuu taas täyttä häkää. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti