maanantai 21. lokakuuta 2013

Maanantaiväsymys (taas..?)

Viime yö meni ihan eritavalla kuin yöt normaalisti. Mymmeli nukahti klo 22 ja heräsi syömään klo 1, 3, 5 ja 7. Normaalisti siis nukahtaa n. 22-23, herää about klo 2-3 (joskus jopa 4-5) ja 6-7, eli vain kahdesti. Mutta toisaalta poikkeuksellisesti Mymmeli nukahti melkeinpä saman tien kun oli syönyt ja nostin pinnasänkyyn, tätä ei ole tapahtunut vielä kertaakaan aiemmin. Heti kuitenkin huomaa omassa vireystilassaan, kun ei saa nukuttua sitä pidempää pätkää. Väsyttää aivan älyttömästi! Mitenköhän mä pärjäisin, jos Mymmeli valvottaisi enemmän..? Yritin nukkua päikkäreitäkin, mutta aamupäivän Mymmeli nukkui niin lyhyitä pätkiä, ettei siitä tullut mitään ja kun sitten oli pidempi pätkä, mulla pyöri vaan kaiken maailman asiat mielessä eikä puhettakaan, että nukkuisin.

Aamulla Mymmeli oli taas sen verran virkeä, että jotain actionia piti keksiä ja hain taas leikkimaton. Taas Mymski tuijotteli leluja ja juttelikin niille käsien ja jalkojen huitoessa vinhasti.


Ninni hivuttautui Mymmelin unien aikana koko ajan lähemmäs ja pääsi lopulta nuolaisemaan päätä. Eikä pelkästään nuolaisemaan, kyllähän tuo rupesi oikein pesemään Mymskin hiuksia ja vasta usean kiellon jälkeen malttoi lopettaa. Mymmeli ei kuitenkaan ollut moksiskaan vaan jatkoi unia tyytyväisenä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti