sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Nukkumisesta ja synttärikyläily

Nukahtaminen on meillä alkanut sujumaan paljon aiempaa paremmin. Aiemmin Mymmeli saattoi siis tuijotella ympäriinsä lähemmäs kaksi tuntia öisin joka syötön jälkeen samoin kuin iltaisin ennen yöunille nukahtamista. Valot piti pitää päällä niin pitkään, että uni oli tullut tai muuten alkoi ensin ähellys ja sitten huuto. Tuttiakin joutui työntämään takaisin suuhun monta kertaa ennen nukahtamista ja tämä piti myös mut hereillä... Nyt ollaan yritetty luoda jonkinlaista rytmiä ja klo 19 jälkeen käydäänkin vaihtamassa yökkäri päälle, sammutellaan valoja vähän vähemmälle ja laitetaan telkkaa pienemmälle. Tässä välissä Mymmeli nukahtaakin jo joksikin aikaa, mutta herää vielä syömään ennen makkariin siirtymistä. Makkariin ollaan siirrytty about klo 21 ja siellä myös pidetty valot hämärällä ja tv pienellä. Mymmeli saattaa hetken nukkua ja herää taas syömään ehkä parikin kertaa, mutta nukahtaa yleensä 22-23. Laitan edelleen pöytälampun päälle, kun otan Mymmelin yöllä sängystään syömään, mutta sammutan sen kun syöminen on päässyt vauhtiin. Koska makkarissamme on tällöin pilkkopimeää, oon laittanut kännykkään valot siksi aikaa, kun laitan Mymskin takaisin sänkyynsä, jotta näkisin mihin hänet työnnän. :D Tällä tavalla Mymmeli ei jää turhia tuijottelemaan ja kun valot on pois syötönkin ajan, ei hän osaa niitä vaatia sänkyynkään joutuessaan. Paitsi puoli kuuden jälkeen aamulla, kun katuvalot on syttyneet ja makkarissa on valoisampaa. Silloin pitäisi taas saada tuijotella. Tänään asennettiin makkariin pimennysverho, saa nähdä onko sillä vaikutusta asiaan. Viimeisen viikon ajan Mymmeli on herännyt aiempaa useammin syömään, noin kolmesta neljään kertaan.



Joni toi eilen Lahdesta tullessaan kavereiltamme lahjat sekä Mymmelille että mulle. :) Mymski sai bodyn ja äiti vähän kasvojen ja vartalonhoitotuotteita.






Tänään oli sitten kummityttömme 1-vuotissynttärit. Ja jälleen Mymmeli oli erittäin vieraskorea. Nukkui lähes koko ajan, mitä nyt kerran piti tankata. Edes uudet ja välillä kovatkin lapsiperheen äänet eivät Mymmelin unia juuri haitanneet.

Tässä Mymmeli valmistautuu synttäreille lähtöön. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti