maanantai 28. lokakuuta 2013

Kasvamista ja kavereita

Huomenna Mymmeli on 5 viikkoa vanha ja kasvaa huimaa vauhtia! Ensimmäiset vaatteet on jo jääneet pieniksi ja vaipoissa aletaan siirtyä seuraavaan kokoon. Tänään Mymmeli on kovasti kutkistellut ympäriinsä kiukuttelun lomassa. Tänään on nimittäin taas kelvannut vain syli ja muutenkin on hieman pitänyt kiukutella. Ymmärtäähän sen, kun tässä välissä oli niin monta hyvää päivää. ;)



Mymmeli joutui yllätyskylpyyn tehtyään jälleen kaikkien aikojen kakan... Nyt sitä oli etu- ja takapuolella varpaista päähän saakka. Mymmelipä ei siitä paljoa välittänyt, äiskän miettiessä miten hommasta selvitään Mymski jutusteli iloisesti hoitopöytänsä eläimille. Tässä ollaan jo puhtaat päällä. :)


Nykyään Mymmelin paras kaveri on seinällä asustava hiiri ja hoitoalustan ampiainen. Niille on kiva jutella iloisia juttuja. Mutta hiiren vieressä asuva sarvikuono on melko epäilyttävä, sille ei uskalleta vielä jutella, tuijotellaan vaan ja kenties tehdään sillä tavalla tuttavuutta. ;) Muut eläimet on vielä sen verran kaukana, ettei Mymski jaksa niitä katsella. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti