tiistai 15. lokakuuta 2013

Itkuja ja pyykin pesua

No ei se pinnasänkyyn siirtyminen silloin sunnuntaina sujunut ihan niin hyvin... Aluksi jäi kivasti sinne ja luultiin jo, että menipäs hyvin, mutta kohta alkoi taas huuto ja silmät pysyi auki väkisin. Aika pitkään sai sylitellä, ennen kuin jäi sänkyynsä nukkumaan.

Eilen otin riskin ja lähdinkin molempien koirien kanssa vaunulenkille. Pientä häsläystä oli ilmassa, mutta kyllähän tuo ihan hyvin kuitenkin meni. Eiköhän se siitä muutu pikkuhiljaa sujuvammaksi.

Illalla Mymmelin kummisetä kävi tutustumassa pikkuiseen. Ja sen kunniaksi Mymmeli veti taas kunnon huudot. Eilen vasta tajusin, että huuto alkaa aikalailla samaan aikaan joka ilta. Ja johtuu nälästä. Sunnuntaina Mymmeli rauhoittui syömään, kun sille puristi muutaman tipan suuhun. Yritin eilen samaa, mutta maitoa ei tullutkaan! Eli iltaa kohti maito oli päässyt loppumaan... Kun Mymmeli sitten veti kaikkien aikojen pahimmat huudot niin äänenvoimakkuudeltaan kuin kestoltaankin, otin korvikkeet kehiin. Ja johan hiljeni! Tosin söi sitten niin paljon, että kakattiin ja puklattiin useampaan kertaan. Ja vielä sittenkin kun maha oli täynnä, piti sinnitellä hereillä... Mutta siis, mun maito näyttää riittävän ihan hyvin yöllä ja päivällä, mut illalla ei. Tänään oon sit yrittänyt joka välissä vähän pumpata maitoa, jos sit syöttäis vaikka sitä illalla, jos ei muuten riitä. Ja täytyy tänään yrittää ennakoida sen verran, että antaa sitä maitoa mieluummin jo ennen hepulia.

Päivällä Mymmeli nukkui niin pitkät unet, että ehdin melkein saada makaronilaatikon uuniin. Niiden unien jälkeen ollaankin sitten oltu enemmän tai vähemmän hereillä koko ajan.

Mä oon ihmetellyt, kun aina sanotaan että vauvan kanssa tulee pyykkiä hirveästi, koska meillä sitä ei mun mielestä mitenkään älyttömästi aluksi tullut, pari päivää pidettiin samoja vaatteita ja sit pesuun. Mut nyt ymmärrän. Just äsken tuli kaikkien aikojen kakat, ja Mymmeli oli yltäpäältä sotkussa. Vaippakin vuoti ylitse... Nyt on siis muutaman päivän ollut trendinä, että vaatteet vaihdetaan vähintään kerran päivässä.

Nyt odotellaan isukkia kotiin. Se on luvannut tehdä pannukakkua, kun Mymskin kummit tulee käymään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti