tiistai 8. lokakuuta 2013

Neuvola

Tänään Mymmeli on kaksi viikkoa vanha. 



Aamupäivällä meillä oli taas neuvola. Tässäpä mittaustuloksia ja suluissa edelliset:

Paino 3900 g (3840 g)
Pituus 51,6 cm (syntyessä 51 cm)
Päänympärys 37,5 cm (syntyessä 36,6 cm).

Neuvolakorttiin on kirjoitettu seuraavaa:
"Hyvin kasvaa rintamaidolla, D-vitamiini aloitetaan. Pirteä tyttö. Napasieni -> laapistetaan."

Napasieni lymyili navassa siis edelleen, tosin olihan se kuitenkin pienentynyt viime kerrasta. Toivotaan nyt kuitenkin, että se jo sieltä häviäisi. Mymmeli katseli hymynaamaa seinässä tutkimusten ajan, mutta pituuden ja päänympäryksen mittaaminen oli ihan kamalaa ja sen jälkeen sitten huudettiinkin oikein kunnolla. Mymmelillä on oikeassa kyljessä punainen läikkä, jota epäilin syntymämerkiksi. En kuitenkaan muista nähneeni sitä ensimmäisten päivien aikana, eikä muistanut neuvolan tätikään. Senpä takia sitä pitää seurailla, jos se siitä lähtee leviämään niin tutkitaan mikä se oikein on.

Neuvolan jälkeen lähdettiin Mymmelin kanssa hakemaan koirille ruokaa niiden kasvattajalta. Tuttuun tapaan Mymmeli nukkui koko automatkan, mutta kun liike pysähtyi, alkoi huutokin. Ja jälleen kun lähdettiin liikkeelle, kaikki oli hyvin ja uni maistui.

Kotona ehdittiin olemaan muutama tunti, kunnes lähdettiin kirpparin kautta hakemaan Joni töistä. Kirpparireissu oli pienoinen pettymys, sieltä ei tarttunut matkaan kuin yhdet housut. Tosin onhan noita vaatteita jo riittävästi, mutta kun viimeinkin ois päässyt ostelemaan niitä suloisia tyttöjen vaatteita! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti