perjantai 18. lokakuuta 2013

Parempi päivä

Tänään onkin ainakin tähän mennessä ollut parempi päivä kuin eilen. Nyt Mymmeli suostuu nukkumaan muuallakin kuin sylissä ja sain jopa pyykit pestyä. :D

Eilen ei tarvinnut illallakaan antaa korviketta, joten eiköhän tää taas tästä. Tänään kyllä vähän taas kiukuteltiin, mutta ei ollut lähelläkään eilistä kiukuttelua. 

Käytiin äsken Mymmelin kanssa kahdestaan kävelyllä ja tuli vähän äidillekin lisää haastetta, kun lykki vaunuja lumessa ylämäkeen. :) Ja siitä puheen ollen, painoa on nyt lähtenyt 2,5 kg verrattuna painoon ennen raskautta. No eihän tuo paljoo oo, mutta kyllä tuo uusi luku puntarissa näyttää paljon kivemmalta kuin se vanha.


Viime yönä herättiin syömään klo 3 ja sen jälkeenhän ei sitten taas huvittanut yhtään nukkua! Tältä näytti Mymmeli yöllä, kun äiti olis halunnut nukkua ja Mymski tehdä jotain aivan muuta.


Viime yö oli kyllä muutenkin outo. Mymmeli herätti mut muutaman kerran "turhaan", eli ei halunnut vielä syödä. Mä sitten uudestaan nukahdettuani näin unta, että imetin, ja kun seuraavan kerran heräsin, mulla ei ollut hajuakaan oonko jo imettänyt vai pitääkö nyt imettää... Ja tää tapahtu ainakin kolme kertaa. Vähän sama kun joskus näkee unta, että on töissä ja sit aamulla pitääkin lähtee "taas" töihin, niin on kaks kertaa väsyneempi. Toivottavasti ei tuu tällaisia unia lisää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti