tiistai 22. lokakuuta 2013

Neuvola 4 vko

Eilen illalla Mymmeli kävi kylvyssä iskän kanssa ja kivaa oli. :)

Tänään meillä oli neuvola. Muistin, että olis jo ollut lääkäri, mutta sehän olikin vasta kahden viikon päästä ja tänään oli siis ihan tavallinen käynti terveydenhoitajalla. Mymmeli tapitti silmät selällään kun tehtiin lähtöä, yleensä tässä vaiheessa jo nukkuu sikeästi.Tässä mittaukset ja kahden viikon takaiset suluissa:

Paino 4470 g (3900 g)
Pituus 53 cm (51,6 cm)
Pään ymp. 39 cm (37,5 cm)

Neuvolakorttiin on kirjoitettu:
"Suloinen, tarkkaavainen tyttö. Rintamaidolla kasvaa hyvin. Pientä vauvahöpinää saatiin kuulla. :) Vatsalla oleva punainen läikkä hieman tummentunut, mutta pitäisi vaalentua ajan myötä. Asiat kunnossa."

Mymmeli oli neuvolassa reippaana ja tuijotteli ympäriinsä ja kuten korttiinkin on kirjoitettu, jutteli myös. :) Päänympäryksen mittaaminen tosin sai taas aikaan pienet itkut ja sitten alkoikin silmät lupsumaan kun kesken unien oli kaukalosta toinen revitty hereille. Vatsan läikkä on tosiaan tummentunut, se oltiinkin jo huomattu Jonin kanssa. Läikkä on myös keskeltä hieman koholla. Terveydenhoitaja vielä tarkisti asian ja kuulemma riittää, että kahden viikon päästä lääkärikäynnillä lääkäri tutkii läikän. Ei siis tarvittu ylimääräistä aikaa.

Neuvolan jälkeen tultiin kotiin ja kaukalossa oli hyvä pienen tankkauksen jälkeen jatkaa unia. :)


Parin tunnin päästä haetaan Joni töistä ja käydään kaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti