perjantai 4. lokakuuta 2013

Flunssa...

Huhhuh, tänään vasta jaksan tänne kirjoitella. Kyllähän se flunssa sitten iski muhunkin, ei nyt sentään ollut mikään kaikkien aikojen pahin (onneksi!), mutta ihan riittävästi vei voimia silti. Keskiviikko oli pahin päivä, silloin oli kuumettakin + olin ihan koko päivän yksin. Joni meni tietysti aamulla töihin, kävi iltapäivällä pikaisesti pyörähtämässä kotona ja lähti ensin selostamaan jääkiekkoa ja sen jälkeen vielä itse pelaamaan sitä. Ja tuli kotiin vasta puolen yön tienoilla. Mymmelillä oli myös ihme päivä, ei suostunut nukkumaan kuin sylissä, eli olon todellakin kiinni siinä koko päivän. Tän lisäksi meidän eläimet raastoi mun hermoja juurikin tuona päivänä. Ninni varasti taas yhden tutin ja Nuppu oli saman tien kyttäämässä Mymmelin vieressä kun mä siitä poistuin esim hakemaan keittiöstä jotain. En siis tosiaankaan uskalla enää jättää Mymmeliä hetkeksikään niin etten näkisi sitä, sen verran pirullinen katse Nupulla oli...



Keskiviikkoiltana mun äiti kävi piipahtamassa ja toi Mymmelille vauvakirjan sekä meille pari mukia. Käytin heti tilaisuutta hyväkseni ja tyrkkäsin Mymmelin Mummin syliin, jotta pääsin itse edes hetkeksi lepuuttamaan käsiäni ja mm. käyttämään koirat pihalla.


Eilen oli jo hieman parempi päivä, oma olo ei ollut ihan niin surkea ja Mymmelikään ei ollut yhtä vaativa. Kylvetettiin Mymmeli ensimmäistä kertaa kotona ja siitä hän tuntui pitävän, toisin kuin sairaalassa. Tämän jälkeen otin vielä Mymmelin pelkästään vaippa päällään oman peittoni alla ja Mymmeli suorastaan kiljahteli kun oli niin kivaa. :) Mutta kun piti ruveta nukkumaan, Mymmeli sai kamalan raivokohtauksen, ilmeisesti oli maha kipeä kun sieltä tuntui kuplintaa omaankin käteen. Rauhoittui vain pystyasennossa naama alaspäin ja hytkytettynä. Ja siitä kun sitten yritti siirtää pinnasänkyyn nukkumaan, alkoi huuto uudestaan... Lopulta pikkuinen kuitenkin nukahti ja yö meni tuttuun tapaan hyvin.

Aamulla sitten lähdettiin taas käymään neuvolassa, koska napasieni ei ollut vielä hävinnyt kokonaan ja se piti laapistaa uudestaan. Käynti oli pikainen ja sen jälkeen käväistiin nopsasti kaupassa ja tultiin kotiin. Kotona sitten ollaankin taas syöty ja nukuttu ja vaihdettu vaippaa. Kaukalossa tuo viihtyy hyvin ja siellä nukkuu nytkin.


Kohta pitäisi heräillä taas syömään ja vaipanvaihtoon ja lähteä hakemaan Joni töistä. Ulkona paistaa aurinko, joten jos ehditään ja jaksetaan, niin vois jo tänään käydä Mymmelin kanssa vähän vaunuilemassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti