maanantai 24. helmikuuta 2014

Viikonloppu

Tässä muuten shoppailun saldoa. Ja koska aina kaupungilla käytyäni valitan, ettei kukaan availlut ovia tai tehnyt tilaa vaunuille, niin nyt täytyy kyllä kehaista, kuinka tällä kertaa ovia avattiin oikein useamman ihmisen toimesta ja moneen kertaan. :) Kerrankin näinkin. :)

Nuo valasvaatteet on Seppälästä, en edes tiennyt että siellä on vauvanvaatteita. Seeprapaita ja hihattomat bodyt H&M.

Alennuksesta Lindexiltä.


Mä oon alkanut pukemaan Lotalle aamuisin ihanmitkävaan-vaatteet, jos ollaan lähdössä myöhemmin johonkin. Ihanmitkävaan-vaatteet tarkoittaa nyt siis sitä, etten yhtään mieti, sopiiko ne yhteen ja yleensä siis valikoin sieltä sellaiset ei-niin-kivat, koska jutun pointti on se, että ne menee kuitenkin sotkuun kun syödään ja vaihdan sitten kivemmat vaatteet kun ollaan lähdössä. Liian usein kävi nimittäin niin, että puin kivat vaatteet jo heti aamusta ja aamupalan jälkeen ne oli tietenkin ihan soseessa. Pahimmassa tapauksessa kaikki loputkin kivat vaatteet oli likaisena. Ja miksi sitten on mitään väliä sillä, minkälaiset vaatteet Lotalla on päällä kun lähdetään johonkin? No, musta on kiva vähän panostaa, kun suurimmaksi osaksi ollaan kuitenkin kotona ja täällä näytetään ihan metsän peikoilta. :D

Lauantai-aamuna Lotta ensin vähän repi Nellaa korvasta, jonka jälkeen molemmat nukahti kainaloikkain sohvalle. :)

Päivällä käytiin Lotan kanssa katsastamassa mun pikkuveljen ja avopuolisonsa uusi koti ja hyvältä näytti. :) Lotta oli huvittava: mun sylistä naureskeli hirveesti enolleen, mutta JOKA KERTA, kun eno otti syliin, alkoi armoton huuto.Sunnuntai olikin sellainen hulinapäivä että huhhuh ja suunnitelmatkin muuttui useaan otteeseen. Alunperin meidän oli tarkoitus käydä keilaamassa ja syömässä ystäväpariskunnan kanssa. Tämän takia oltiin sovittu, että Lotta menee mun vanhemmille hoitoon. Nuo suunnitelmat kuitenkin peruuntui, mutta ajateltiin käyttää hoitolupaus hyväksi ja mentiinkin sitten toisen ystäväpariskunnan kanssa leffaan. Leffan jälkeen kävin hakemassa Lotan ja kuulemma oli sujunut hyvin. Lotta onkin nyt saanut oikein tehokuurin hoidossa olemisesta. :D Ja tällä viikolla sitä on luvassa lisää, kun mä pääsen vihdoin kampaajalle ja kaverini lupasi olla Lotan kanssa. :) Mentiin sitten vielä koko porukalla käymään Lotan kummien luona ja kotimatkalla vielä toisessakin kylässä. Oltiin muuten kaikki melkoisen väsyneitä noinkin touhukkaan päivän jälkeen. Ja ainakin mä olen väsynyt vieläkin...

En kestä, Lotta näyttää niin isolta tytöltä takissa ja töppösissä!

Aamuyö oli taas ihan ihmeellinen. Ylipäänsä koko yönä Lotta söi tosi paljon ja aamuyö oli tosi rikkonainen. Puolen tunnin välein Lotta itki, välillä lopetti itsekseen, välillä riitti tutti, välillä silittely, välillä maito. Mä en saanut unta läheskään joka välissä, varsinkaan kun mielessä pyöri taas työasiat. Kuulin eilen, että nykyisestä työpaikastani eri osastolta kuin missä viimeisimmäksi työskentelin, on heinäkuussa jäämässä parikin työntekijää äitiyslomalle. Mullahan loppuisi vanhempainvapaa heinäkuussa ja rupesinkin nyt sitten miettimään, pitäisikö mun kuitenkin hakea toisen sijaisuutta. Kyseisellä osastolla aikoinani aloitin firmassa ja tiedän, että hyvin todennäköisesti minut valittaisiin tehtävään, koska osastonjohtaja on harmitellut silloisen määräaikaisuuteni päätyttyä, ettei heillä ole tarjota minulle töitä. Kyseinen työtehtävä olisi myös mielenkiintoisempi kuin nykyiseni ja työporukka mukava. Tokihan minun varmasti pitäisi sitten mennä oppiin jo ennen kuin edellinen jää äitiyslomalle, eli ehkä kesäkuussa? Vaikka voisin tehdä neljän päivän viikkoa tai kuuden tunnin päiviä ja vaikka Joni pitäisi sitten loput vanhempainvapaasta, en millään haluaisi laittaa Lottaa hoitoon vielä kesällä. Hyvät tulot kuitenkin houkuttelee. Huoh. Ei tästä pyörityksestä varmaan pääse eroon ennen kuin saa päätöksen tehtyä ja pysyy siinä. Jos kyseinen paikka vapautuisi vaikka syksyllä tai loppuvuodesta, hyvin todennäköisesti hakisin sitä. Tuo heinäkuu vaan tuntuu tulevan liian nopeasti.

Loppuun vielä pari kuvaa, kun laitoin Lotan tänään päikkäreille. Edelleenkin Lotta siis nukkuu päikyt vaunuissa, aamulla sisällä ja päivällä ulkona, mutta tänään Lotta keksi, että hän ylettyykin tuohon kuomussa roikkuvaan leluun, kun kuomu on alhaalla, eikä nukahtamisesta meinannut tulla mitään. Nukahtihan se sitten lopulta. :)6 kommenttia:

 1. Ihanat noi valasvaatteet!! :) Iso typy jo! :)

  VastaaPoista
 2. Joo mä ihastuin noihin valasvaatteisiin :)

  VastaaPoista
 3. Nuo työasiat on aina vaikeita asioita. Mutta ihmeessä kannattaa hakea, jos töihin päädyt lähteväsi! Koska työporukalla ja mielekkäällä työllä vain on niin suuri merkitys siihen vapaa-aikaankin. Sinun täytyy nyt pähkäillä kuinka teet, onneksi vielä on aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja mielipide vaihtuu suunnilleen kolme kertaa päivässä. :D Ainoo vaan, että jos meen töihin heti vanhempainvapaan jälkeen ja Lotta suoraan silloin hoitoon, niin mun pitäis hakea hoitopaikkaa maanantaihin mennessä... No, päätös tuskin tulee olemaan tehtynä siihen mennessä, joten katsellaan miten käy. :)

   Poista