maanantai 3. helmikuuta 2014

Maanantai

Onpas mulla nykyään mielikuvituksettomia otsikoita...

Eilen ei puuhailtu mitään ihmeempiä. Lotan mummo ja pappa kävivät meitä moikkaamassa, mutta muutoin oltiin vain kotona ja vietettiin leppoisaa sunnuntaita.

Lotta nukahti illalla jo puoli kahdeksalta! Onneksi mä olin skarppina ja huomasin väsymyksen ja vaihdoin Lotalle yökkärin tavallista aiemmin. Odotin koko illan, milloin Lotta herää riehumaan, mutta eipä se herännyt. Tai no, tunnin päästä nukahtamisesta tunnin ajan vähän väliä itkeskeli ja söi, mutta oli kuitenkin selvästi väsynyt, enkä siis ottanut pois sängystään. Ja lopulta sitten nukahtikin taas kunnolla. Ihan mahtavaa, tää sais toistua useamminkin (tai vaikka joka ilta). Aamulla Lotta heräsi kuudelta pölpöttämään. Vaihdettiin vaippa ja otin Lotan mun viereen, johon sitten vielä tunniksi nukahti. Mä vaan valitettavasti en saanut enää unta, vaikka väsyttikin. Puoli kahdeksalta sitten viimein noustiin, eikä mennyt kuin tunti, kun Lotta nukahti vielä tunniksi. Ja ihan itsestään, ei tarvinnut edes nukuttaa. :)



Kun Lotta heräsi, otin Lotan reppuun ja lähdettiin koirien kanssa metsään. Löysin hyvän paikan tästä läheltä, missä koiria voi käyttää. Samoilin samalla alueella jo kesällä etsien meille hyvää lenkkipolkua, mutta silloin paikka oli niin pöheikköinen ja risuinen, ettei siellä viitsinyt lenkkeillä.



Lenkin jälkeen Lotta söi ja sitten me lähdettiinkin kaupunkiin. Mun piti hoitaa yksi Jonin asia kaupungissa ja samalla reissulla kävin kangaskaupassa hankkimassa tarvikkeita paria seuraavaa projektia varten, niistä ehkä lisää myöhemmin jos niistä tulee jotain. ;)

Kaupungissa en tosiaan tällä kertaa ollut kuin puolisen tuntia ja nyt ollaan kotosalla taas leikitty ja luettu kirjaa. Jostain syystä peruna-porkkana eikä edes päärynä ole tänään maistunut Lotalle. Peruna-porkkana lensi hienossa kaaressa pitkin keittiötä... Huudetaan niin kauan, että äiti tajuaa laittaa maitopullon suuhun ja sitten on kaikki hyvin. No, maistellaan soseita sitten kun ne taas maistuu. :)


Ollaan muuten alettu edistyä tässä nukkumisasiassa. Hetki sitten vein Lotan pinnikseen ja vaikka aluksi näytti, ettei sillä ole aikomustakaan nukahtaa, niin siellä se nyt nukkuu. Myös muutamana iltana ja eilen päikkäreille nukahti itsekseen sänkyyn. Kyllähän se vaatii sitä, että melkoisen monesti käydään tutti palauttamassa suuhun, mutta kivempi sekin on kuin kanniskella ja hytkytellä ympäri taloa.

Hah, näköjään kelpaa mun peruna-porkkanasose edes jollekin, Nuppu nimittäin mussuttaa pöydälle jäänyttä sosetta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti