sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Mummolassa

Edellisestä postauksesta on jo muutama päivä ja se johtuu oikeastaan siitä, ettei mulla ole ollut hirveästi kerrottavaa. Perjantaina Lotta oli melko kipeän oloinen, lämpöä ei kuitenkaan onneksi ollut kuin 37.0.

Iskän kainalossa sairastamassa.

Lotta vietti koko hereilläolo ajan sylissä tai sitterissä, mutta illalla laitoin hetkiseksi lattialle. Lotasta taisi olla kivaa päästä pitkästä aikaa lattialle mönkimään ja siellä sitten pyörittiinkin!

Tästä lähdettiin.


Sukat lensi matkalle ja Ninni seurasi putsaten kuolavanaa...

Sukkakin on muuten aika jännä lelu!

Lauantaina lähdettiin Lotan mummon ja papan luo, eli Jonin vanhemmille. Käytiin mm. pitkällä vaunukävelyllä koko porukka ja koirat sai mukavasti purkaa energiaa. 




Lotta nukkui seuraavan yön todella huonosti, tiedä sitten johtuiko vieraasta paikasta vai flunssasta, joka kylläkin oli jo parempi. Nukahti vasta klo 22 jälkeen, heräsi klo 24 ja 2, jonka jälkeen tunnin välein kahdeksaan saakka, jolloin sitten noustiin ylös.




Meillä oli Jonin kanssa tällä viikolla vuosipäivä ja oltiin suunniteltu, että käydään kahdestaan Kuopiossa syömässä. Olin niin väsynyt, että melkein peruin koko homman, mutta onneksi kuitenkin lähdettiin. Lotta jäi mummon ja papan hoiviin ja me lähdettiin Kuopijjoon. Syötiin molemmat Fransmannissa grillipihvi ja oli kyllä niin hyvää että! Nammm...




Vasta jälkiruokaa odotellessa ikävä iski, mutta herkullinen suklaakakku, vadelmasorbetti ja salmiakkivaahto vei ajatukset mukanaan.


Joni on siis Kuopiosta kotoisin ja ruokailun jälkeen käveltiin pieni lenkki mm. Snellmanin puiston läpi ja Kuopion tuomiokirkon ohi. Käytiin myös katsomassa, missä Jonin isovanhemmat ennen asuivat ja tietenkin Jonin käymä lukio (joka käydään katsomassa melkein joka kerta kun ollaan Kuopiossa...) Ja kyllä, tälläKIN kertaa ajettiin myös Niiralan montun ohi...


Lotalla oli mennyt oikein mukavasti mummon ja papan kanssa ja heräsi unilta juuri sopivasti meidän palatessa. Mun täytyy nyt alkaa harjoittelemaan tota Lotan hoitoon jättämistä, koska tavoitteena olisi hääpäivänä (toukokuussa) olla yö erossa. Ihan hyvin menee tuo muutama tunti ja noin 100 km, mutta yö kyllä jännittää... Ehkäpä me kuitenkin selvitään siitäkin. :) Joka tapauksessa, vapaaehtoiset hoitajat saa ilmoittautua! ;)

5 kommenttia:

  1. Tuttuja maisemia, kun iteki oon kuopion suunnilta kotoisin ja myös kuopiossa asunut nelisen vuotta :) Ihana kaupunki :)

    VastaaPoista
  2. Tuttuja maisemia.. :) Ihanaa, että pääsitte juhlistamaan vuosipäivää! Välillä on otettava sitä aikaa parisuhteellekin, ja samalla harjoitella sitä ilman vauvaa olemista.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on. :) ja olihan se mukavaa kun vaihteeksi sai syödä ruuan ihan rauhassa :)

      Poista
  3. Oi tuli nälkä kuvasta :D

    Mutta tosi suloinen tyttö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on. :)

      Itsellekin tuli kyllä vesi kielelle taas kun näki tuon kuvan... :D

      Poista