tiistai 11. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Palataanpas hetkiseksi viikonloppuun. Lauantaina jätettiin vauvauinti väliin mun vielä hieman heikon olon takia ja myös, koska Lotta pääsi perjantaina tavallista myöhemmin yöunille, kun joutuivat mua sieltä tiputuksesta illalla hakemaan. Päivällä oloni ollessa jo parempi lähdettiin kauppaan ja samalla vietiin viimeinkin viimeisetkin kastelahjat kaiverrettavaksi. Me ollaan molemmat Jonin kanssa melkoisia ulkonasyömishiiriä (??) ja käytetään kyllä kaikki tilaisuudet ulkona syömiseen. Nythän oli siis jälleen oiva tilaisuus siihen, koska kuka nyt lauantaina jaksaa ruokaa laittaa? ;) Muistan, kun Joni ennen Lotan syntymää sanoi, että me käydään seuraavan kerran ravintolassa kun Lotta on 15-vuotta, koska Joni ei uskonut lasten osaavan käyttäytyä ravintolassa. No, Lotta käyttäytyy nykyään varsin mallikkaasti ja musta on vaan hyvä, että oppiikin käyttäytymään.


Kauppareissu oli Lotalle sen verran rankka, että Lotta makasi kaukalossa kädet levällään. :D



Sunnuntaina mä olin taas aika vetelää kamaa, joten Lotta vietti päivän pääasiassa Jonin kanssa. Oikein hienosti osasi Jonikin pestä kakkapyllyn ja vaihtaa vaipan, vaikkei oo sitä ihan hirveen montaa kertaa tehnyt. :) Illalla laitoin Lotan sänkyynsä ja sinne se jäi pölisemään. Puput lenteli ja tuttia sai käydä laittamassa monta kertaa. Lopulta vastassa oli tällainen näky:

Etsi Lotta

Eilen Lotta möngersi eteenpäin! Ei tietenkään pitkästi, mutta kymmeniä senttejä kuitenkin. Tyyli oli kuitenkin sellainen, ettei sillä tavalla varmasti pitkiä matkoja jaksaisikaan liikkua. :D Kävin itse vielä illalla lääkärissä ja mun äiti tuli meille katsomaan Lottaa, jottei mun tarvinnut ottaa sitä mukaan ja ettei Lotan ilta taas veny, lääkäriaika kun oli vasta 18.30 ja päivystysajat harvoin pitää paikkaansa. Kun tulin kotiin, Lotta nukkui sohvalla Jonin kainalossa, josta pian siirtyi sänkyynsä. Hetkisen päästä sängystä kuului kuitenkin armoton itku ja Lotta huusi alahuuli pitkällä. Olisikohan sitten kuitenkin ollut äitiä vähän ikävä... Ei nukahtanut heti uudestaan vaan tuli vielä reiluksi puoleksi tunniksi leikkimään.



Tänään meillä kävi vierailulla vajaa 9 kuukautinen A poika äitinsä kanssa. A oli mahdottoman suloinen hymypoika ja koirat oli helisemässä, kun vauva liikkui! :D Lotta nukkui suurimman osan ajasta, mikä on ihan ihme kun ei normaalisti nuku kuin puolen tunnin pätkiä. Nukkui vielä toisetkin parin tunnin unet, en tiiä olisko tulossa kipeäksi vai tekeekö nyt niitä hampaita. Ainakin vielä normaaliakin hanakammin tunkee kaiken suuhunsa ja musta ikenetkin on ehkä vähän turvonneet.


Sain Lotan juuri nukkumaan (ja toivottavasti se nyt nukkuu jo yöunta) ja odottelen Jonia kotiin.

4 kommenttia:

  1. Voi että kun toinen on niin pieni ja suloinen, mäkin tahdon minivauvan <3 Ja kyllä, Lotta on ihan mini verrattuna Niiloon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D ei se vaan enää tunnu musta pieneltä, en jaksa kohta kantaa enää! Ja siy kun erehtyy kattoon ihan vauvakuvia niin voi voi.... ;)

      Poista
  2. :)

    Se on hyvä jos teillä nukutaan hampaiden tullessa! Pääsee helpommalla kuin itkeskelyllä. Meillä on tämä ilta itkeskelty, että taitaa pojalle tulla ylös hampaita. Toivottavasti Lotalle hampit tulisi ilman suurempia kipuiluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan todella, että hampaat tuliskin nukkumalla eikä itkemällä! Ja ettei vaan olis tulossa kipeeksi, kun on nyt aivastellut aika paljon...

      Poista