torstai 20. helmikuuta 2014

Puuhia

Huhhuijaa. Ti-ke yön Lotta nukkui tosi huonosti. Nukahti joskus ysin jälkeen ja söi hetken päästä, ja kahdestatoista eteenpäin heräsi tunnin välein. Ei rauhoittunut tutilla vaan joka kerta piti antaa maitoa. Onneksi viime yö selvittiin kahdella heräämisellä.

Eilen olikin sitten oikein vipinäpäivä. Päivällä käytiin lenkillä ja tiet oli ihan jäässä. Oli tällä mammalla tekemistä pysyä pystyssä kahden koiran ja vaunujen kanssa... Iltapäivä meni hujauksessa ja Lotta peruutteli ympäri taloa. Olin siivoamassa toisessa huoneessa kun olkkarista alkoi kuulua hirveä huuto. Kun tulin katsomaan, Lotta oli peruuttanut patterin alle verhon taakse ja jäänyt jumiin. Seuraavaksi peruuteltiin keittiöön ja kun Lotta yritti kääntyä, löi pään oveen ja taas huudettiin. 
Ja sitten peruutettiin vielä eteiseen ja jäätiin jumiin tuoliin. Rankkaa tuo liikkuminen!Aloitettiin Ninnin kanssa agility ja keskiviikko iltana meillä oli ensimmäiset treenit. Lotta meni kummitäti A:n luokse hoitoon ja hyvin oli kuulemma mennyt. :) Ihmettelin kotona mitä A on oikein Lotalle syöttänyt, kun oli yhtä hymyä koko illan. :D Taisi olla kivaa käydä vähän hoidossa. :) Ninni pärjäsi treeneissä hienosti. Putkeen ei meinannut uskaltaa mennä, mutta muuten oli tosi reipas ja Nellaan verrattuna keskittyi kuuntelemaan ohjeita paljon paremmin. Kyllä me vielä Ninnistä tehdään hyvä koira. :)

Tänään käytiin aamusta taas vauvapiirissä ja tällä kertaa siellä oli neuvolan perhetyöntekijä puhumassa uniasioista. Meni kyllä itsellä aika paljon ohi kun tuli juteltua muiden äitien kanssa koko aika. Vauvapiiri tarjosi tällä kertaa myös ruuan, joten saatiin mahakin täyteen. Lotta ja E kaveerasivat jälleen, tosin Lotta oli taas niin väsynyt että meinasi vaan kiukuttaa...


Lotta simahti samalla hetkellä kun köytin hänet kaukaloon ja kun tultiin kotiin, päätin testata, saisinko siirrettyä vaunuihin nukkumaan. Vähän Lotta raotti silmiä, mutta postinhakureissulla nukahti uudestaan ja hyvin tuntuu uni maistuvan. :)

Oon tainnut aiemminkin mainita, kun meidän peräluukku aina jäätyy kiinni. No, eilen se lukko meni sitten ihan rikki, eikä sitä saa enää ulkoa auki, ainoastaan sisäpuolelta. Mun pitäis huomenna saada vaunut kyytiin, mutta enhän mä pääse sitä luukkua sisäpuolelta avaamaan, jos vaunut on siellä, joten en kyllä tiedä mikä eteen... Yksi toinen mamma vauvapiirissä ehdotti, että kaataa takapenkit ja pujottaa vaunut sitä kautta, joten kai se on mentävä testaamaan, mahtuuko ne edes takaovista sisään... Ja sit pitäis siirtää Lotan kaukalo toiselle puolelle, koska nyt se on sillä puolella mistä kaatuu kaksi penkkiä. Ja sit jos se siirretään kuskin taakse, niin Joni ei voi enää ajaa kun Lotta on kyydissä, koska etupenkkiä joutuu pitämään niin edessä. On se hankalaa! Ollappa vaan sitä rahaa niin ostaisin jonkun hiukan toimivamman auton... Pöh.

Nyt mun pitää kyllä ihan alkaa keksimällä keksiä tekemistä, kun se Lotta vieläkin nukkua töhöttää vaunuissa! Ihan outoa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti