lauantai 10. toukokuuta 2014

Viikon kuulumiset

Pitkästä aikaa täällä kirjoittelemassa. Itse asiassa en edes muista hirveesti mitään erikoista tältä viikolta, joten tehdään pikakelaus meidän viikkoon. :)

Maanantaina olinkin kirjoitellut meidän ilopillerin paluusta ja kaikeksi onneksi hymytyttö on edelleen seuranamme. Kiukkuja toki tulee päivittäin, mutta nehän kuuluvat elämään. :) Tässä vielä (huono) kuva niistä hampaista, jotka niin pistivät suututtamaan tullessaan.


Tiistaina meillä oli viimeinen kerta muskarissa ja illalla käytiin taas oman kylän vauvapiirissä. Siellä Lotalla riitti virtaa ja kävipä tyttö mm. räpeltämässä päiväkodin rattaita. :D


Lotalla on tuo rengastorni leluna ja siitä lentää renkaat aika nopeasti ympäri olkkaria ja tötsä laitetaan suuhun. Nyt kun Lotta konttaa (edelleen kyllä vaihtaa nopeasti ryömimiseen kun haluaa johonkin päästä), hoksasi Lotta, että konttaamalla tötsän saakin helpommin suuhun!


Ja yksi päivä tullessani vessasta, neitokainen oli laittanut itsensä hiukan jumiin sitterin alle... Päiväunille nukutettaessa minua tuijotti makuupussista naureskeleva neitokainen, eihän siinä pitänyt itsellekään pokka ja piti poistua huoneesta. Ja sinne se nukahti, vaikka olin varma, että saan käydä monta kertaa laittamassa tuttia ja kääntämässä ympäri!


Sitten niihin askarteluihin. :) Tehtiin Lotan kanssa äitienpäiväksi mummolle ja mummille ruukut, joihin painettiin Lotan jalanjäljet perhosen siiviksi. Ruukkuihin on istutettu kukat, mutta laji säilyköön yllätyksenä mummoille! ;) Tehtiin myös kortit ja samanlaiset lähetettiin kahdelle isomummolle.


Tänään käväistiin aamulla vauvauinnissa. Ensimmäistä kertaa Lotta pyrki vettä kohti heti altaaseen päästyämme. Tyttö oli muutenkin ihan innoissaan ja viihtyi jopa selällään korvat veden alla, tästä ei ole siis aiemmin tykännyt. Viime kerralla paikalla oli valokuvaaja, joka otti pari sukelluskuvaa ja tällä kertaa meillä oli oma kamera mukana. Saatiin ikuistettua myös Lotan paras uintikaveri Punainen Ankka. ;)







Uinnin jälkeen mä vähän leivoin, koska Lotan mummi, pappa, eno ja mummo ja pappa olivat tulossa äitienpäivä- ja Lotan nimpparikahveille. Lotalla on maanantaina nimipäivät ja eilen häntä kävivät juhlistamassa jo kummitäti A ja -setä H. Lotta sai kaikilta hienoja lahjoja ja kaikki tuntuivat olevan neitokaisen mieleen. 


Juhlakalu väsähti kahvittelun jälkeen ja nukahti mummon syliin. Herättyään typy oli edelleen väsynyt ja loppuilta olikin melkoista itkua. Lauloin kaikki osaamani lastenlaulut ja viimeisenä päästiin vauvauinnissakin alkulauluna olleeseen "pikkuiset kultakalat lammessa ui"-lauluun. Kohta "hop hop däpä däpä hop hop hui" nauratti Lottaa niin kovasti, etten ole koskaan kuullut häneltä sellaista naurua. Niinpä sitä sitten laulettiin koko loppuilta. Ja nauraa räkätettiin. :)


Huomenna saankin viettää elämäni ensimmäistä äitienpäivää. Mitään kummempaa ohjelmaa ei ole tiedossa, yhdessäoloa perheen kesken. <3 

6 kommenttia:

  1. Ihana idis toi perhonen! Meilläkin tuli jalankuvat, ihan vaan paperille ja pelkästään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painetut jalan- ja kädenkuvat on kyllä ihanat ihan pelkiltäänkin. :)

      Poista
  2. Ihana idea tuo perhonen! Ja en kestä miten söpö neiti taas on<3 Oon jo pitkään katsellut, että jos en tietäisi paremmin, voisin vaikka vannoa että Lotta on meidän tyttöjen kadonnut kolmonen. Välillä oikein pitää tarkistaa ettei kuvissa ole meidän Pauliina. Niin samannäköisiä tyttöjä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, nyt täytyy kyllä kiittää onnea, ettei olla synnytetty samassa sairaalassa, alkaisin pian muuten pelätä että vauvat on vaihtunut ;) mullakin on muuten "kaksoisolento" ja vielä täällä samalla suunnalla, mun äitikin luuli sitä kerran kaupassa muksi! :D eli jos näkyy Lotan kaksoisolento joskus, osaan epäillä teidän tyttöjä :)

      Poista
  3. Ihanat noi ruukut ja aivan ihania kuvia Lotasta. ♥

    VastaaPoista