maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesä!

Näistä tulee nyt aina tällaisia kuulumispostauksia, kun on pidempiä taukoja välissä... Huomenna meillä on pitkästä aikaa neuvola, joten siitä tulee sitten ainakin ihan oma postauksensa. :)

Viime torstaina me päästiin vielä seurakunnan vauvapiirin tiloihin tapaamaan toisiamme. Virallisestihan tuo vauvapiiri loppui jo pari viikkoa sitten, mutta seurakunta lupasi päästää meidät tiloihinsa vielä kerran ja niinpä käytiin taas tapaamassa äitejä ja vauvoja.


Mä odotin innolla, että Lotalle on seuraa, hän kun oli kavereista niin kovin innoissaan viime viikolla. Mutta kuinkas kävikään, Lotta oli ihan super herkkis! Koko ajan piti kyhnätä äidissä kiinni, eikä muiden seura juurikaan kiinnostanut. Vähän sentään välillä uskalsi liikkuakin. Tässä hyvä todiste siitä, että Lotta poseeraa aina kameran/kännykän nähdessään ja tilannekuvia on todella vaikea saada. Lotta oli konttaamassa kun huhuilin häntä ja saman tien kun Lotta kääntyi muhun päin ja huomasi kännykän mun kädessä, otettiin tuollainen ihana poseeraus naamalle. :D


Perjantaina käytiin kylässä T:n ja E-pojan luona heidän uudessa kodissaan. Lotta tutkiskeli uutta paikkaa innoissaan ja nyt oon tyytyväinen, että meidän kissa söi meidän viherkasvit eikä meillä ole yhtään: Lottahan olisi tietenkin koko ajan halunnut hypistellä kukkaruukkuja...

Lauantaina aamu alkoi toiseksi viimeisellä vauvauinnilla. Meinasin jo aamulla, ettei lähdettäisi, kun edellinen kerta tuntui jotenkin niin turhalta kun lilluskeltiin vaan eikä opittu mitään uutta. Onneksi kuitenkin mentiin, koska nyt edistyttiin taas sukelluksessa. Nyt Lotta otettiin istuma-asentoon syliin ja houkuteltiin kaatumaan eteenpäin. Sinnepä tyttö pulahti uppeluksiin ja teki hienon sukelluksen! Hieman oli hämillään, mutta hyvin kuitenkin meni. :)

Päivällä käytiin pyörähtämässä kaupungilla, jossa vietettiin ravintolapäivää. Napattiin ruokaa kiinalaisesta kojusta ja hyvää oli. Lotta oli tuolloin jo melkoisen väsynyt, muttei malttanut nukkua. Ja mä en kestä miten iso Lotta jo on! Varsinkin tuollaisissa kengissä ja hatussa, oih...


Nythän se kesä sitten tuli ihan ryminällä! Vaikea pukea niin itseään kuin Lottaa... Tänään käytiin vähän tutustumassa nurmikkoon Lotan kanssa.
En oikein meinannut löytää meidän pihasta varjoista ja suhteellisen tasaista paikkaa, mutta kyllähän tuo nyt asiansa ajoi. Lotta ei oikein tykännyt, kun laitettiin aurinkolasit päähän, joten kovin pitkään ei ulkona oltu. Koirat ihmetytti Lottaa, ne kun riehuivat pihalla oikein urakalla. Myös kissamme tutustui eilen ja tänään ensimmäistä kertaa ulkona olemiseen ja hyvinhän se sujui. Päiväuniaikaan lähdettiin käymään kävelyllä, muttei Lotta kovin pitkään sitten kotiin tultuamme nukkunut. Oli ollut liian kuuma. Meidän pihassa on hieman hankalaa saada rattaat varjoon, tänäänkin ne olivat autotallin varjossa mutta kuuma oli silti ollut. Tästä viisastuneena seuraaville unille kävin myös nukuttamassa ulkona, mutta toinkin rattaat sisälle ja nyt on uni maittanut jo pari tuntia.


Katsotaan, ehdinkö jo huomenna kirjoittaa neuvolakuulumiset. Neuvola on vasta iltapäivällä ja melkein heti perään on vauvapiiri, joten saattaa mennä keskiviikolle. Mutta neuvola-asiaa kuitenkin luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti