maanantai 5. toukokuuta 2014

Ilopilleri on palannut!

Huh, meidän kiukku-iita on muuttanut pois ja iloinen Lotta palannut! Ainakin toistaiseksi (ylä- ja kulmahampaita odotellessa...). :D Ja oli muuten kiva herätä tänään 6.15 pinnasängystä kuuluvaan "kutikuti kutikuti" ääneen. <3


Lotta konttaa muutaman askeleen lähes joka kerta liikkeelle lähtiessään, mutta nopeasti vaihtaa ryömimiseen kun huomaa, että se on paljon nopeampi tapa liikkua.


Lähdettiin Lotan kanssa heti aamusta käymään kirpparilla ja kaupassa hankkimassa vähän askartelutarvikkeita, niistä lisää myöhemmin. Lotta istui isojen tyttöjen tapaan kärryissä ihan itse. Kirpparilla olisi ollut rattaitakin lainaan, mutta hienosti Lotta jaksoi istua kärryissäkin. Tuolla Prismassa taas, jossa tänään käytiin, ei oo kun niitä pieniä kaukaloita kärryissä ja Lotta on niihin auttamatta liian iso. Niinpä istuttiin taas ihan itse ja hienosti meni. Minkä ikäisenä yleensä siirrytään kärryjen kaukaloista itse kärryihin..? Mä totesin kyllä jo viime kauppareissulla Lotan istuessa sellaisessa hieman isommassa kärryn kaukalossa, että kai meidän on alettava käyttämään tavallisia kärryjä, kun Lotta yrittää aina nousta kaukalosta kurkkimaan tapahtumia.


Kirppikseltä löytyi lelupallo, kirja, paita koossa 86 sekä unipussi. Unipussikin tuli viimein vastaan sellaisella hinnalla, jolla raaskin sen kokeiluun ostaa. Maksoin pussista 4 € ja musta se oli ihan hyvässä kunnossa. Nyt sitten vaan toivotaan, että sillä olisi rauhoittava vaikutus Lotan uniin!

Kotona taas vähän keinuttiin pitkästä aikaa, jahdattiin koiria ja niiden luita ja leikittiin muutenkin kaikenlaista. Illalla haettiin vielä Joni töistä ja nyt suunnitellaan iltapuuhia. Joni saa taas hoitaa nukuttamisen, sille Lotta nukahtaa nimittäin yleensä noin 1-10 minuutissa, kun mun kanssa saattaa pelleillä puolitoista tuntiakin... 


4 kommenttia: