torstai 1. elokuuta 2013

Spurtti!

Hahaa, jaksoin kuin jaksoinkin viimein nousta sohvan pohjalta ja tehdä vaikka mitä! Siivottavaa oli hurjasti, joten ajattelin että jos edes jotain saisin tehtyä: kerättyä vaikka ympäriinsä lojuvia lehtiä ja papereita, tai Jonin vaatteita. Tai siivottua vaikka keittiön. Mutta lopulta kävi niinkuin aina, että siivosin koko kämpän ja vielä jaksoin imuroidakin. Tästä hyvästä palkitsin itseni kylmällä limsalla, tuli nimittäin oikein hiki siinä touhutessa!

Siivouksen jälkeen pötkähdin taas sohvalle katsomaan telkkaria. Hetken päästä kuitenkin pääni vieressä räjähti. Ukkonen oli ihan päällä ja pistorasiasta löi salamia. Vieläkin sattuu korvaan, se oli melkoisen kova pamaus. No, eihän siinä auttanut kuin repiä johdot irti seinistä ja koska telkkarin katselu sai yllättäen iskeneen ukonilman takia jäädä tauolle, päätin viimein mennä tyhjentämään vaatekaapistani ns. normi vaatteet, eli ne mitä käytin ennen raskautta ja jotka eivät enää ylety tämän mahan päälle. :D Tää homma on ollut suunnitelmissa pitkään jo senkin takia, että kun toivottavasti joskus sitä makkaria rempataan, niin ei olis niin paljon tyhjennettävää tavaraa kaapissa. Ja nyt on sitten sekin tehty! :)

Vielä sataa aika kovasti, mutta ukkosta ei taida enää olla. Nyt sitten yritänkin viritellä tuota telkkaria takaisin toimintaan niin pääsen katsomaan kesken jääneen ohjelman loppuun. Kyllä tuossa touhutessa jo rupesikin taas supistelemaan ja taitaa olla parasta ottaa loppuilta ihan rennosti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti