perjantai 23. elokuuta 2013

Remonttia remonttia...

No nyt on toisenkin makkarin remontti aloitettu! Itse asiassa jo eilen maalasin ikkunan ja oven ympärykset, eli hitaimmat paikat. Illalla käytiin vielä kavereiden luona kylässä. Aamulla sitten mä aloitin taas heti maalaamisella. Kun Joni pääsi ylös, alkoi hänen hommansa ihanan 70-luvun kangastapetin irroittamisella makuuhuoneemme takaseinästä. Se olikin sitten helpommin sanottu kuin tehty... Itse kangas ja noin sentin paksuinen pahvikerros lähti ihan hyvin irti, mutta elementit oli liimattu seinään silloin 40 vuotta sitten jollain superliimalla, ja ne ei tahdo irrota millään! On liuotettu ja käytetty ensin hiustenkuivaajaa ja sen jälkeen ihan kuumailmapuhallinta, mutta liima ja pahvinpalat irtoaa kovalla voimalla vain milli kerrallaan... Ja mä kun olin niin optimistinen, että oltais illalla saatu sänky takas ja päästy omaan makkariin nukkumaan. Turha toivo! Makkarissa vallitsee kaaos...

 
Makkarimme seinät on myös olleet todella ihanan väriset, kuten kuvasta näkyy. On varmaan ollut melkoisen rauhoittavaa nukkua myrkyn vihreiden seinien välissä..?

Ninni halusi myös maalata ja jätti jälkensä lattiaan (joka vaihtuu laminaattiin toivottavasti lähipäivien aikana!)


Jaksoin töhöttää päivän sen voimalla, että illalla pääsen saunaan ja teen mansikkarahkaa. Pääsinhän minä ja myös yllätysvieraat pääsivät rahkakippojen äärelle. :)

Nyt ollaan "evakossa" lastenhuoneessa, just ja just mahtu meidän sängyt tänne. Batmanin tavarat piti taas raahata pois täältä, mutta toivotaan että tosiaan saatais pian toi meidänkin huone valmiiksi ja voisin viimein laittaa kaiken valmiiksi myös Batmania varten...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti