keskiviikko 14. elokuuta 2013

Siivousta ja herkuttelua

Eilen oli aikamoisen tyhjä päivä. Jonilla oli iltapäivällä joku tapaaminen ja mä sillä välin aloin vähän setvimään tuota tulevaa lastenhuonetta tyhjemmäksi, jotta päästäisiin sitä maalaamaan. Muuta kummaa ei sit tehtykään oikeastaan koko päivänä...

Tänään olinkin sitten ahkera ja siivosin ja vaihdoin lakanat. Eihän tuo siivoaminen ja varsinkaan imuroiminen nykyään ole kovin mukavaa, kun vatsa kiristyy vähän väliä, mutta kyllä se nyt vielä on onnistunut. Käytiin myös vihdoin ja viimein ostamassa ne maalit ja tavoitteena olis huomenna päästä aloittamaan edes jotain. Jospa sitä sitten oikein innostuisi ja saatais nää makkarit kivoiksi viimeinkin. :) Toivossa on hyvä elää! ;)

Illalla käytiin vielä kavereiden kanssa intialaisessa syömässä ja oli kyllä taas kerran niin hyvää! Poikettiin vielä heille pullakahville ja just kun eilen illalla valittelin Jonille, miten on tylsää kun en nää ihmisiä, niin oli kyllä mukavaa vaihtelua välillä vähän käydäkin jossain. :)

Aika meni nopsaan ja Jonillehan tuli sitten kiire jääkiekkotreeneihin, eli se vaan heitti mut kotiin, nappaa tavarat mukaan ja lähti. Ja mä sain laittaa puhtaat lakanat ihan yksin... :s Mutta nytpä on kova köllötellä vasta vaihdetuissa lakanoissa!

Loppuun vielä pari kuvaa Nupun pesistä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti