maanantai 5. elokuuta 2013

Rv 33+0, rentoutumista ja ostoksia

Vaikka aamulla migreeni kummitteli pääkopassa, lähdettiin kuitenkin suunnitelmien mukaisesti rentoutumaan Laajavuoren Rantasipi kylpylään. Paikka ei ole kummoinen pulikoimista ajatellen, mutta koska meillä oli tarkoitus ihan vain rentoutua, sopi kylpylä tarkoitukseen mainiosti.

Kuvat: Täältä

Lilluskeltiin 34 asteisessa porealtaassa, käytiin yhteisessä infrapunasaunassa, testattiin höyrysaunat ja muut saunat. Itse pidin eniten tuosta höyrysaunasta, vaikka sinne mennessä pelottikin, että istun jonkun syliin, koska saunassa oli ihan pimeää! :D Höyrysauna oli kuitenkin todella rentouttava. :)

Kylpylän jälkeen käytiin Baby Stylessa katsomassa turvakaukaloa vauvalle. Oltaisiin saatu kummitytöltämme pieneksi jäävä kaukalo ja telakka autoon, mutta ollaan myymässä pois tuota meidän uutta autoa, jossa olisi Isofix kiinnitys telakalle ollut. Vanhemmassa autossamme ei tällaista kiinnityssysteemiä ole, vaan pelataan vanhanaikaisesti turvavöillä. Ostettiin Brio Primo kaukalo ja telakka. Telakan saa autoon kiinni turvavöillä ja Isofixillä, eli jos meillä joskus vielä on varaa uudempaan autoon, käy telakka mukavasti siihenkin. Myös kaukalon saa kiinnitettyä autoon turvavöillä. Haluttiin kuitenkin myös tuo telakka, koska onhan se nyt miljoona kertaa helpompaa vain napsauttaa kaukalo autossa jo valmiiksi köytettynä olevaan telakkaan, kuin joka kerta sitoa ja irroittaa kaukalo vöistä. Värissä päädyttiin kokomustaan.Ostin samalla soittolelun, joka mun on pitänyt jo pitkään hankkia.


Nyt pitäisi olla kaikki isommat hankinnat tehtynä, paitsi vielä puuttuu tietysti se 15 euron kylpyamme, jota en oo raaskinut ostaa. :D No, onneksi Joni on luvannut sen ostaa niin pääsee Batmankin kylpyyn. :)

Shoppailun jälkeen käytiin vielä Huviretkessä syömässä. Tää päivä oli vähän niinkun mun synttäreiden juhlistamista, tai niin Joni ainakin sanoi (eli  sillä ei vaan ollu mulle mitään lahjaa) ;). Mukava päivä oli, vaikkakin nyt iski mullekin turvotus. Jalkoihin oikein sattuu käveleminen ja pitää vissiin noi sormukset ottaa pois sormesta, ettei vaan jää jumiin. Tähän asti oonkin selvinnyt ilman turvotteluja, mutta nyt se sit alkoi. Samoin selkä kipeyty ihan hirveesti, täytyy nyt yrittää olla sitä liikoja rasittamatta niin jospa se siitä. 

Se olis 7 viikkoa ja 49 päivää laskettuun aikaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti