tiistai 27. elokuuta 2013

Neuvola rv 36+1

Tänään käytiin taas neuvolassa, Jonikin oli mukana tällä kertaa kun oli se meidän oma neuvolatäti (Joni ei suostu enää muilla käymään...). Eipä siellä mitään ihmeitä, tässä taas tuloksia ja edelliset suluissa:

Rv 36+1 (35+1)
Painonmuutos raskauden aikana + 5,6 kg (+5,3 kg) -> + 300 g/vko (+ 875 g/vko)
Turvotus + (+)
Rr 107/70 (116/68)
Sf mitta 32,5 cm (31,5 cm)
Tarjonta rt (rt)
Syke 150 (150)
Liikkeet ++ (++)

Pää on kuulemma selkeästi ja tiukasti alhaalla, eli ei huolta siitä. :) Vaikka musta kyllä tuntuukin, että Batman heittää kuperkeikkaa ja pyörii vaikka miten päin, alkaa välillä jo sattua kun se oikein siellä venyttelee... Mutta pääasia että on oikein päin sieltä tulossa, toivottavasti ei enää päätä kääntyä. Syke vaihteli 145-155 ja liikkui kovasti taas.

Verenpaine pysyy edelleen matalana, mikä ainakin nyt on hyvä, kun mulla on ollut kovia päänsärkyjä ja oon nähnyt valopilkkuja, mitä ei yleensä mulla oo migreenissä, mutta mitkä on raskausmyrkytyksen oireita. Mutta koska verenpaine ei oo noussut eikä pissassa oo ollut proteiinia, ei huolestuta vielä. Sain kotiin mukaan niitä stixejä, millä pissaa tutkitaan ja niitä pitää nyt sit aamuisin seurata, että jos proteiinia yhtään tulee tai sit tosiaan verenpaine nousee niin pitää soitella neuvolaan että laittavat lähetteen sit tutkimuksiin. Mut jospa tää nyt olis ihan vaan sitä migreeniä. Sais kylläkin jo mennä ohi! Seuraava neuvola sit taas viikon päästä.

Nyt Joni hakkaa VIIMEISTÄ jalkalistaa seinään, eli valmista alkaa olla, lopultakin! :) Tänään jos pääsis takas tonne omaan makkariin nukkumaan, tuolta pikkuisesta lastenhuoneesta loppuu nimittäin yöllä happi eikä ilma kierrä muutenkaan yhtään. Ovi on ollut pakko pitää kiinni kun Ninni koira ei osaa rauhoittua jos se pääsee liikkumaan koko kämpässä, se vaan ravaa sit ympäri taloa koko yön...

Eilisen remontoinnin päätteeksi palkittiin itsemme mustikkarahkalla. Valitettavasti vaan mustikat oli kaupan pakastealtaasta, eikä ne olleet kovin mehukkaita... No, ihan hyvää silti. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti