keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Touhuilua

Tänään onkin sitten taas tullut puuhasteltua. Olosta huomaa selvästi, että verenpaine ja hemoglobiini on noussut, jaksaa jopa tehdä jotain! :D

Aamupäivällä menin kaupunkiin tapaamaan yhtä kaveriani. Keskustassa alkoikin jo rallihumu näkyä. Me kierreltiin ensin vähän kaupoissa, mä lähinnä katselin vaatteita Batmanille, mutta tällä kertaa ei mukaan tarttunut mitään. Saattoi kyllä johtua siitäkin, että palkkani jäi melko pieneksi kun jouduin Kelan sairauspäivärahoille... Ostin kuitenkin tällä kertaa karkkia Kalpikselta kun kerran muistin. :) Käytiin kahvilla ja sen jälkeen istuskeltiin vielä hetki terassilla katselemassa rallikansan lipumista ohitse.

Jonilla sattui tässä välissä olemaan sopivasti vähän taukoa, joten me nähtiin ja mä hyppäsinkin sitten sen kyytiin hoitamaan rallijuttuja. Parin tunnin päästä Joni palautti mut autolle ja mä lähdin kotiin kun Joni jäi vielä touhuamaan. Kun pääsin kotiin niin oli kyllä saman tien mentävä sohvalle pitkäkseen. Mahaa jotenkin kiristää hirmuisesti ja Batmankin rupesi riehumaan. Nyt tulee osumaa ihan joka puolelle vatsaa...

Kävin myös ostamassa Nupulle testattavaksi uutta ruokaa, se on niin nirso ruuan suhteen että pitää testata pienillä määrillä. Samalla ostin koirille sian kärsät kun muistin, että Nella tykkää niistä kovasti. Heti sisälle tultuani Nella rupesikin haistelemaan mun kantamuksia ja vaikka ensin ajattelin säästää kärsät huomiseksi, jouduin ne antamaan heti koirien anovien ilmeiden takia. :D Hyvin näytti kärsät maistuvan.

Kohta vois tehdä jotain pientä purtavaa vielä, mutta nyt on kyllä hetki vielä makoiltava tässä sohvalla ja odottaa Batmanin rauhoittumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti