tiistai 16. heinäkuuta 2013

Shoppailua

Kävin aamulla Sinellissä hankkimassa tarpeita niihin ristiäisten kutsuihin. Ihan tarkkaan en vielä tiedä, mitä teen tai onko lopputulos sellainen kuin mielessäni. Mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi. :) Tarpeina siis valkoiset neliönmuotoiset korttipohjat, harmaat sulat ja hopeinen kimalle.


Kävin samalla K-Raudassa katselemassa tapetteja, mutta en löytänyt sopivaa. Piti käydä myös Terrasta hakemassa maalia, mutten sit enää jaksanut mennä sinne kyselemään tyhmiä. Pyörähdin pikaisesti vielä Kodin 1:ssä ja sieltä nappasin mukaani sisustustarroja, joista olin haaveillut jo aiemmin, mutta paketti maksoi silloin 70 €, joten se jäi kauppaan. Nyt hintaa oli vain 7 euroa näille kaikille!


Sitten suuntasin kirpparin kautta keskustaan. Kirpparilta ei tällä kertaa löytynyt mitään, mutta H&M:ltä ostin vauvalle sukkahousut, sukat ja parit pöksyt.


Keskustassa kävin kahvilla kaverin kanssa, mikä taas osoittautui niin mukavaksi vaihteluksi tälle kotona makoilulle. Vaikka kotiin päästyäni olin kyllä taas ihan poikki.

Meidän kissalla on joku protesti menossa, se huutaa koko ajan ja pissailee mihin sattuu, tänään mm. meidän sänkyyn.

Nyt saa onneksi loppuillan pötköttää sohvalla ja ottaa rennosti (jos ei nuo elukat keksi vielä jotain kivaa...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti