perjantai 5. heinäkuuta 2013

Väsymys

En käsitä tätä väsymystä! Nykyään vaan aamulla siirryn sängystä sohvalle makoilemaan. Viime viikolla väsymys oli ehkä enemmänkin henkistä ja stressiä, tällä viikolla taas fyysistä. Viimeistään puolilta päivin väsyttää niin paljon, että on nukuttava tunnin päikkärit, vaikken oo aamulla tehnyt mitään! Ja mä en oo ennen edes nukahtanut päivällä jos en oo ollut ihan hypersuper väsynyt. Ja nyt joka päivä! En ymmärrä... Muutenkin jos aion jotain tehdä, vaatii se tovin jos toisenkin valmistautumisen. No, ehkä tää väsymys jossain vaiheessa helpottaa, toivottavasti. Olis kiva jaksaa tehdäkin jotain ennen kuin vauva syntyy, koska sit ollaan varmaan taas väsyneitä.

Myös toi iskias on alkanut vaivaamaan ihan kunnolla. Noin puolta tuntia viiva tuntia pidempään ei oikein kärsi istua, ainakaan kovalla tuolilla. Muutenkin normaali istumisasento tuntuu hankalalta. Autolla ajaminenkin tekee kipeää...

Hmph, tulipas tästä nyt aikamoinen valitusvirsi. Oon kuitenkin onnellinen tästä ihanan pyöreästä mahasta, joka on taas kasvanut hurjasti, ja siellä sisällä mylläävästä pikku Batmanista. <3 Eiköhän tää kaikki kuitenkin oo sen arvoista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti