lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mansikoita ja supistuksia

Aamu oli taas jotenkin hirmu kankea, mitään ei oikein olisi jaksanut tehdä. Onneksi lopulta kuitenkin päästiin liikkeelle ja käytiin koirien kanssa koirapuistossa. Siellä ei kyllä kovin kauaa viihdytty, kun koirille ei oikein löytynyt sopivaa leikkiseuraa.

Sitten käytiin kaupassa. Me ollaan ehkä maailman huonoimpia käymään ruokakaupassa. Aina unohtuu jotain. Jossain vaiheessa tsempattiin hyvin tän asian kanssa, mutta nyt se on taas palannut vanhoihin uomiinsa. Mä mm. "ostin" tarpeet lihapulliin ja jo autossa kaupan pihassa tajusin, etten ostanut niihin kuin jauhelihan, en mitään muuta... No, täytyy käydä taas täydentämässä. :D

Ostettiin myös laatikko mansikoita, jotka tuossa äsken pistin pakkaseen. Osan jätin illaksi jätskin kanssa syötäväksi ja smoothieta varten.


Kun mansikkaurakka oli valmis ja pötkähdin sohvalle, tulikin aika kova supistus. Se ei sattunut mutta tuntui kyllä selvästi. Noin viiden minuutin päästä tulikin toinen, kun olin käyttämässä koiria pihalla. Tätä kai se nyt sitten on.

Meidän vanhempi koira on kai taas valeraskaana: se imettää meidän kissaa, joka tietysti käyttää tilaisuutta hyväkseen. Tämä tapahtui myös noin vuosi sitten. Nyt kuitenkin tuohon edelliseen kertaan poiketen Nella hakee koko ajan lattialta hoivattavaksi myös possulelun. Paha vaan, että Ninni (Nellan 8,5 kk vanha pentu) luulee, että nyt leikitään! Noo, jospa tämäkin valeraskaus menis kohta ohi, pitää vaan yrittää pitää kissa kaukana, ettei Nellan maidontuotanto ihan lähde villiintymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti