keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Puistossa

Kirjoitellaapas välillä ihan tavallinen kuulumispostaus kera kuvien. :)

Nyt ollaankin treffailtu äitejä ja vauvoja oikein urakalla. Eilen nähtiin oman kylän äitien kanssa ja treffeillä hujahti useampi tunti. Menin parin kilometrin matkan kävellen ajatellen, että Lotta nukahtaa vaunuihin ja nukkuu hyvät unet. Toiveeksi jäi. Nukkui 20 minuuttia ja heräsi heti kun olin ehtinyt sisälle ja istumaan. Yllättävän hyvin Lotta sitten kuitenkin jaksoi ja nukkui vasta kotimatkalla seuraavat unet.

Tänään käytiin T:n ja E-pojan kanssa puistossa keinumassa ja Lotta pääsi ensimmäistä kertaa hiekkalaatikolle. Lotta ihmetteli hiekkaa, rapsutti käsillään ja valutti kädestä pois. Hiekka taisi olla kuitenkin aikalailla ensimmäinen asia, mitä Lotta ei laittanut suuhun! Käytiin myös vähän konttailenassa nurmikolla ja Lotan piti tietenkin nousta aitaa vasten seisomaan. Sekä hiekalla että nurmikolla Lotta liikkuu mieluiten konttaamalla. Käveleekin kun kävelytetään, mutta se on melko varovaista ja toinen jalka jätetään välillä ylös tai äidin kengän päälle lepäämään.
Me vietetään nyt tyttöjen iltaa, kun Joni on töiden takia pois huomiseen saakka. Ja viikonloppuna se on sitten ralleissa ja yön pois. Toivotaan Lotalle hyviä yöunia ja helppoja nukutuksia!

4 kommenttia:

 1. Meilläkii on nyt alettu nousee välillä vähäksi aikaa konttausasentoon, mutta aika huteran näköstä se vielä on :D Mutta ehkäpä meilläkin kohta osataan jo kontata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee! Kohta saat juosta Lilianin perässä pää kolmantena jalkana :D

   Poista
 2. Ihanan pohtivainen ilme tuossa ylimmän kollaasin kuvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi pohdiskella, kannattiko sitä ruohoa syödä vai ei ;)

   Poista