torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesäpäivä

En muistanutkaan kirjoittaa, kun käytiin lauantaina juhlistamassa Lotan kummitädin valmistumista. Lotta tietenkin kiipeili ja keräili kaikki eteen sattuneet tavarat tieltään, kunnes löytyi kiva lelu: puhelin! Sillä soitteli juhlien muutkin vieraat, oli siis oiva "lelu".


Tänään mentiin Lotan kanssa viettämään hellepäivää T:n ja E pojan kanssa. Tosin meidän osallistuminen vaati pientä säätöä, kun Joni meni meidän autolla tänään töihin... Isäni heitti mut ja Lotan hakemaan autoa. Lotta sai jonkun ihme hepulin ja huusi niin, ettei meinannut henkeä saada. Hengähti autonvaihdon ajan ja jatkoi taas omassa autossa. Koska mulla oli vähän ylimääräistä aikaa, käytiin vielä kaupassa. En muista milloin viimeksi Lotalle olisi tarvinnut ottaa tuttia esim kauppaan mukaan, sitä käytetään nykyään vain nukahtaessa, mutta tänään se oli ehdoton. Ja kaupassakin Lotta huusi, kunnes kurvasin leluosastolle ja kaivoin esiin punaisen ankan. Tuo vauvauinnissa Lotan lemppariksi muodostunut ankka kotiutui siis tänään meillekin.


Ajattelin, että Lotta nukahtaisi autossa matkalle, mutta uni tulikin vasta pari minuuttia ennen määränpäätä. Onneksi unet maistuivat vielä rattaissa melkein tunnin ajan. Sen aikaa käveltiin ihanan varjoisaa ja viileää luontopolkua pitkin.


Päivään mahtui puistoilua, keinumista, nurmikon repimistä, kävelyä, jäätelöä (äideille) ja hassuttelua. Lotta oli reipas koko päivän ja viihtyi hyvin. Kun nurmikolla konttailu alkoi kyllästyttää, päätti neitokainen kiivetä tutkimaan ja tyhjentämään rattaiden tavarakorin. :D
Päivä oli oikein mukava ja hyvässä seurassa hujahti useampi tunti. Luulisinpa, että Lotalle maistuu kohta uni varsin makoisasti. :)


2 kommenttia: