sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Voiton puolella

Niinhän siinä sitten kävi, että meidän pääsiäissuunnitelmat meni aivan uusiksi. Tarkoitus oli perjantaina lähteä Jonin vanhempien luokse, mutta oksennustauti veti meidät kaikki sängynpohjalle, onneksi kuitenkin eri aikaan. Lottahan aloitti homman jo keskiviikkona, oli torstain parempi mutta iltapäivällä oksensi taas. Minä aloitin oksentamisen torstai-iltana ja jatkoin sitä läpi yön. Menin aika huonoon kuntoon, kun en meinannut päästä sohvalta vessaan omin avuin, mutta onneksi sokeripalan imeskely antoi energiaa tuohonkin puuhaan... Perjantai meni minun osaltani ihan täysin palautuessa edellisestä yöstä, Lotta alkoi olla jo oma itsensä. Perjantai-lauantai yönä olikin sitten Jonin vuoro ja lauantaina Joni jäi kotiin keräämään voimia, kun me Lotan kanssa lähdettiin minun vanhempieni luona käymään. Lotta jäi mummilaan yöksi ja me saatiin nukkua yö rauhassa palautuen rajusta taudista. Minä sen taisin pahiten sairastaa, liekö sitten raskaus vaikuttanut asiaan vai mikä.

Tänään mentiin sitten yhdessä hakemaan Lottaa mummilasta ja matkalla huomasin, etten näe kunnolla. Migreeninhän se pukkasi vielä kaiken kukkuraksi... Pitkään aikaan ei olekaan nyt ollut migreeniä ja tuollaista joka vaikuttaisi näköön ei ole ollut moneen vuoteen. Nythän se olikin sitten hyvä aika tulla, kun jo muutenkin olen aivan puhki vatsataudista. No, onneksi enää ei ole jäljellä kuin pieni pään jomotus ja kauhea väsymys, toivotaan, että ensi yö veisi nekin pois.

Lotta oli viihtynyt mummilassa loistavasti ja olihan hänellä siellä taas myös veljeni vaimoineen leikkikavereina. Tyttö oli myös nukkunut hyvät yöunet, joista on kotona saanut viime aikoina vain haaveilla. Ovelle meitä juoksi vastaan kiljuva typy kädet ojossa halaamaan ja ensimmäisenä piti näyttää, kuinka hieno uusi patja ja muumilakana Lotalla mummilassa olikaan. Päivä vietettiin siis vanhempieni luona ja illalla makoiltiin Lotan kanssa sohvalla kirjoja lukien.

Toivottavasti huomenna oltaisiin koko perhe jo täydessä iskussa ja pystyttäisiin tekemään muutakin, kuin makaamaan sohvalla. Minua polttelisi alkaa laittamaan vauvalle paikkoja valmiiksi, mutta sitä ennen pitäisi tehdä muutama asia. Tavoitteena olisi vaihtaa vierashuone toiseen huoneeseen ja tehdä nykyisestä vierashuoneesta leikkihuone. Projektissa on vain muutama muuttuja ja ihan ensiksi pitäisi selvittää, kannattaako noita muutoksia edes alkaa tekemään. Katsotaan, josko ensi viikon aikana saisin asiaa eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Ikävää että sairastitte sitten koko poppoo. :/ Oksennustauti on kamalaa! Ihanaa, että teillä on mummila lähellä johon Lotta pääsee välillä yökylään, kullanarvoinen paikka erityisesti kun itse sairastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oksennustauti on kyllä ihan kamala, toivottavasti ei nyt tarvitse sitä ihan hetkeen uudestaan sairastaa.

      Mummila oli kyllä tälläkin kertaa pelastus, kummasti auttoi kun sai nukkua kunnolla ja Lotalla oli seuraa, edellisinä päivinä kun ei hänen kanssaan niin jaksettu leikkiäkään...

      Poista