sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Sunnuntai

Meillä oli pitkästä aikaa koko viikonloppu vapaata, jopa Jonilla. Yleensä nää vapaat viikonloput tarkoittaa sitä, että lauantai kuluu jotenkuten mutta sunnuntaina kysellään jo kaikilta kavereilta, josko joku haluaisi leikkiä meidän kanssa. Pelkäsin pahoin, että tämäkin päivä olisi mennyt miettiessä, mitä tehtäisiin, mutta kerrankin meillä oli koko päiväksi puuhaa!

Aamulla käytiin äänestämässä läheisellä koululla ja jäätiin hetkeksi koulunpihaan leikkimään. Tai oikeastaan minä ja Joni potkittiin palloa ja Lotta keinui. Kun tultiin kotiin, pakattiin kassit ja lähdettiin uimaan. Lotta oli huonosti nukutun yön jäljiltä hieman väsynyt ja itkeskeli suihkussa, mutta altaalla viihtyi sitten kuitenkin oikein hyvin. Olisin halunnut sukelluttaa Lottaa, mutta altaalla ei ollut leluja eikä esim. mitään kannuja, enkä halunnut vaan suoraan laittaa Lottaa sukeltamaan, kun tyttö ei ollut mielissään edes pärskeistä. Niinpä sukellukset jäi tällä kertaa väliin, mutta muuten uitiin oikein innokkaasti. Reilu puoli tuntia taidettiin viihtyä altaalla, jonka jälkeen lähdettiin saunan kautta pukemaan.

Uimisen jälkeen käytiin vielä kaupungissa syömässä ja pikakaupassa. Lotta jaksoi yllättävän hyvin ja käveli jopa suurimman osan matkaa. Kun lähdettiin ajamaan kotiin, ei mennyt montaa minuuttia kun pienen tytön silmät oli kiinni ja takapenkiltä kuului tasainen tuhina.

Päiväunien jälkeen Lotassa on taas riittänyt virtaa kuin pienessä kylässä, mutta minä ja Joni ollaan kyllä ihan poikki. :D Toivotaan nyt kuitenkin, että päivän puuhat olisi väsyttäneet Lottaakin ja ensi yö nukuttaisiin edellistä paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti