keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vappufiiliksissä

Eilen meillä oli muskarissa naamiaiset. Ensin meinasin laittaa Lotalle sen tiikeripuvun, mutta kun kuulemma viime vuonna kaikki olivat olleet prinsessoita niin nytkin puhuttiin prinsessamuskarista. Sattumalta löysinkin kruunun ja taikasauvan eurolla, joten myös Lotasta tuli prinsessa.


Lotta oli muskarissa aivan innoissaan, veti minut muskaritilaan oven auetessa ja ryntäsi penkille istumaan. Liekö prinsessana sitten muskarissakin kivempaa..? Siellä ne meidän prinsessat ja yksi hiiri ja keiju sitten istuivat vieretysten ja äidit otti kuvia. :D


Lotta myös meni tanssimaan ihan itsekseen, yleensä ei todellakaan liiku ilman minua mutta nyt juoksi muiden perässä keskelle lattiaa ja tanssi kuin viimeistä päivää. Ilmapallon kanssa tyttö sitten vain istuikin penkillä, kun muut niitä heittelivät.Tänään Lotta sai myös elämänsä ensimmäisen vappupallon. Olin ajatellut, ettei se vielä tarvitse, mutta kaverilla oli sellainen ja Lotta tykkäsi siitä kovasti. Kaupassa käydessä menin sitten vain katsomaan, millaisia palloja olisi tyrkyllä ja sitten Lotta jo osoittikin kiljumalla haluavansa pallon. Ehkä pallo oli myös vähän äidille, jolle on ilmeisesti jäänyt traumoja siitä ettei ole lapsena saanut vappupalloja... ;)


Loppuun vielä kuva kun Lotta on alkanut kovasti hoivaamaan nukkejaan ja pehmolelujaan. Niiden sänkyyn peitteleminen on tällä hetkellä ihan ykkösjuttu ja se onkin sitten tarkkaa puuhaa!


6 kommenttia:

 1. Hih, ihania tanssiliikkeitä Lotalla. :)
  Meillä sai Aino myös nyt ensimmäisen oman vappupallon ja on siitä niin innoissaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee kyllä itsekin niin hyvälle mielelle, kun näkee kuinka pieni ilahtuu ja nauttii jostakin. :)

   Poista
 2. No hei, meidän neiti on 7kk ja ostin sille eilen vappupallon! :D Mutta joo, tottahan se on, että enemmän se taitaa äitille olla. Mää vaan oon vielä aikuisenakin ihan hulluna noihin palloihin ja oon jo useena vuonna ostanut. Nyt hyvä syy ostaa lapselle. ;) Ja oltiin tosiaan eilen ex-työpaikan vappuriehassa, niin täytyihän sitä niiden vanhempainyhdistystä tukea ja ostaa pallo!

  Ja ihana prinsessa-Lotta! Ehkäpä se on niin, että prinsessana olo antaa ripauksen rohkeuttakin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappupallot on vaan niin kivoja! :D Ja hyvä tekosyyhän se lapsi on sellainen ostaa, vaikka olisi pienikin lapsi. ;) Sitä paitsi, kohta se lapsi ei anna äidin leikkiä sillä pallolla, joten nyt on otettava kaikki ilo irti!

   Prinsessaksi pukeutuminen oli selvästi kova juttu, mutta en tiedä onnistuiko Lotta enemmän siitä, että hän oli prinsessa vai että kaikki muut (etenkin isommat tytöt) oli. :)

   Poista