keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Neiti Hienohelma

Enpä ihan heti uskonut tätä Lotasta sanovani, mutta meille on kotiutunut Neiti Hienohelma! Kaikki alkoi siitä, kun mummo toi Lotalle pinnejä ja pompuloita. Tähän asti Lotalle ei todellakaan ole saanut laittaa hiuksiin yhtään mitään, ainoastaan kaula- ja rannekorut on Lottaa kiinnostanut ja nekin satunnaisesti. Nyt mummo toi myös uudet kaula- ja rannekorut ja ne ovatkin olleet kovassa käytössä.

Mummo sai laittaa Lotalle pinnin ja saparot päähän ja ne jopa annettiin olla päässä lähes koko päivän. Tokikaan äiti ei kelvannut ensialkuun tähän puuhaan ja meinasin jo luovuttaa, ettei Lottaa vaan saa pitämään hiuksia kiinni. Sitten yksi aamu Lotta toikin minulle pinnejä ja pompuloita ja näytti, mihin ne pitää laittaa. Nyt me sitten laitetaan hiuksia aamulla ja päiväunien jälkeen, sekä monet kerrat kesken päivääkin, kun Lotta on repinyt pompulat pois. Yksi kysymys vain olisi mummolle: miksi Lotta haluaa keinumaan, kun hiukset on laitettu kiinni? :D


Toinen hienohelmapiirre tytössämme paljastui eilen. Tähän asti Lotta ei ole itse halunnut mitään tiettyä vaatetta päälleen, vaan on mukisematta pitänyt niitä vaatteita, jotka me on hänelle aamulla kaapista kaivettu. Eilen laitoin Lotalle muskariin päälle tuon uuden Me&I:n omenatunikan ja Lotta rakastui. Otin tunikan päiväunien jälkeen pois päältä, mutta se pitikin saada takaisin. Lotta olisi halunnut sen jopa yöpukunsa päälle... Aamulla tunika oli unohtunut, mutta kun tultiin kotiin vauvapiiristä, oli tunika taas saatava päälle. Sitä myös esitellään ylpeänä mm. isälle.

Voitin muuten Marian Love beyond words-blogista Made by Niina K:n pipon ja kun viimein sain valittua mieleisen ja tilasin pipon, tuli se jo tänään postissa. Pipo on kyllä aivan ihana ja noita olisi voinut kotiuttaa useammankin. Mallini juoksi karkuun hurjaa kyytiä, mutta saatiinpas pari kuvaa otettua. :)



4 kommenttia:

  1. Ihana Lotta. :) Meillä pysyy Ainolla pinnit hyvin mutta pompula usein vedetään melkein samoiten pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) pinnit taitaa pysyä Lotallakin pompuloita paremmin, mutta mä oon tyytyväinen että sille saa ylipäätään jotain laittaa hiuksiin! :D

      Poista