torstai 8. tammikuuta 2015

Taaperon harrastukset

Viime syksynä kirjoitin siitä, kuinka keväällä meillä tuntui olevan liikaakin harrastuksia Lotan kanssa ja jatkoimme siis vain muskaria ja oman kylämme mammatreffejä. Ns. joulutauon jälkeen meillä oli eilen taas mammatreffit ja minä ainakin jo odotin niitä kovasti. Joni on tehnyt taas paljon töitä ja me ollaan oltu Lotan kanssa kaksin kotona, joten meistä molemmista oli mukavaa päästä näkemään muidenkin naamoja kuin toistemme.

Muskaria jatkamme edelleen, se jatkuu ensi viikon tiistaina reilun kuukauden tauon jälkeen. Koska Lotalla on jo virtaa ja intoa kuin pienessä kylässä, aloin haaveilla vielä jostakin harrastuksesta ja etsinkin täältä taaperojumppia. Törmäsinkin uuteen, syksyllä alkaneeseen taaperotanssiin ja kyselin, josko siellä olisi ollut tilaa vielä meille. Ja kuinka ollakaan, saimme viimeisen vapaan paikan! Ensi viikon keskiviikkona me sitten lähdetään Lotan kanssa tanssimaan, saa nähdä, mitä mieltä neitokainen uudesta harrastuksesta on.

Ainakin tässä parina viime päivänä on kuunneltu toistolla Munamiehen Pomppufiilis kappaletta ja Lotta tanssii oikein antaumuksella, tähän tyyliin:

Ps. Löysin tänään Prismasta muovisen kahviastiaston neljällä eurolla ja pakkohan se oli ostaa. Lotta on aivan innoissaan ja meillä on pidetty mehukestejä illan aikana jo useammat. Tästä kupeista leikisti juomisesta Lotan taisi innostaa minun tätini, joka piti mehukutsuja Lotan kanssa joulun aikaan ukkini luona. Myös OBH Nordican leikkikeittiö oli alennuksessa vain 25 euroa ja suunnittelin jo senkin ostoa, mutta ainakin vielä toistaiseksi se jäi kauppaan.4 kommenttia:

 1. Taaperotanssi kuulostaa kivalle! :) Täytyisi varmaan itsekin etsiä pojalle harrastus, jos vain jaksaisi vielä itsekin siellä käydä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla että itse joutuu sitä motivaatiota ja jaksamista etsimään, että tulee käytyä noissa. Mutta ehkä tää kevät vielä mene, sit voi olla taas eri asia kun on vauvakin siinä...

   Poista
 2. Meillä on tuo sama astiasto, ja äitille tuodaan kahvia ihan yhtenään :D Kattelin jo joulun aikaan pikkukeittiöitä mut aattelin, ettei ehkä ole vielä ajankohtainen. Täytys käydä nyt kiertelee jos vaikka löytäis alesta tmv 2vee synttäreitä ajatellen. Oikean keittiön touhut kun kuitenkin tuntuu meijän Lottaakin kovasti kiinnostavan ;)

  VastaaPoista
 3. Astiasto on kyllä ollut pop viime päivinä. :) Mä luulen kans ettei vielä oo kiire sen leikkikeittiön kanssa ja mua ihan hirvittää, miten paljon sekin vie tilaa... Mut jossain vaiheessa se varmasti olis kiva. :)

  VastaaPoista