lauantai 31. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Tämä viikko on ollut taas vaihteeksi väsynyt... Taisinkin jossain aiemmassa postauksessa mainita, että Lotta oli viime viikonloppuna yön minun vanhempieni luona. Joni oli tuolloin Rovaniemellä, joten sain pitkästä aikaa sitä kuuluisaa omaa aikaa, jonka suunnittelin käyttäväni nukkumiseen. Ihan hyvin yö tulikin nukuttua, mutta seuraavana yönä Lotta heräilikin sitten tunnin välein... Kun Joni oli taas sunnuntaina Lottaa nukuttamassa, nukkui hän kolme yötä peräkanaa yhteen putkeen, ennätys! Kunnes keskiviikkona oli minun vuoroni nukuttaa ja jälleen heräiltiin. Tosin tuolloin Lotalla alkoi myös flunssa, josta nyt sitten päästäänkin tähän tämänhetkiseen väsymykseen. Viimeiset kolme yötä Lotta on jossain vaiheessa tullut meidän väliin, eli silloin kun en enää ole jaksanut käydä tunnin välein häntä rauhoittamassa omaan sänkyyn. Mutta eipä se uni meidänkään vieressä ole kovin levollista ollut. Lotta heräilee, yskii, itkeskelee, pyörii ja hyörii, enkä minä ainakaan saa nukuttua. Tänään tähän soppaan on vielä lisätty Lotan oma tahto ja äidin pinna alkaa kiristyä, etenkin kun Jonilla on taas koko päivän menoa... Tänään ollaan Lotan kanssa tapeltu mm. ruuasta. Hän kun ei halunnut syödä tarjolla ollutta kinkkukiusausta ja minä en antanut leipää sen sijaan, alkoi sellainen huuto että oksat pois. Tyttö vain huutaa lattialla, ei suostu tulemaan syliin, ei mitään, huutaa vain. Näitä otteluita ehdittiin ennen päiväunia käydä muutama ja kauhulla odotan, mitä ilta vielä tuo tullessaan... Onneksi mulla on suunnitelmissa kauppareissu, niin josko edes sen aikaa oltaisiin tappelematta.

Tänään Lottaa päiväunille laittaessa aloin pohtia, olenko mahdollisesti ollut päästäni sekaisin halutessani toisen lapsen. Tällä hetkellä saan sentään päivän aikana noin tunnin omaa rauhaa, kun Lotta nukkuu. Mutta kun vauva tulee taloon, en varmasti saa sitä pientäkään omaa hetkeä. Miten mä sitten oikein jaksan kun en meinaa jaksaa nytkään?!

Tässä eräänä päivänä tullessani vessasta minua odotti tällainen "hulvaton" näky:


Lotta oli tyhjentänyt hoitolaukustaan vähän tavaroita, mukaanlukien minun lompakkoni. Kortit oli kyllä aseteltu hienosti ja niillä oli selvästi omat paikat. :D

Tällä viikolla myös tuosta ah niin rakkaasta autostani puhkesi rengas. Sitä lähdettiin sitten illansuussa kiireellä korjaamaan, enkä tajunnut ottaa Lotalle ruokaa mukaan. Niinpä Lotta pääsi ensimmäistä kertaa syömään Mäkkiin. En kyllä ollut ajatellut, että Lotan ensimmäinen ulkonasyöminen tapahtuisi juuri tuolla, mutta kävihän se niinkin. Ensimmäisenä, kun laskin tytön lattialle, kuului vain "Pa!" ja Lotta juoksi hakemaan ilmapalloa. Ranskalaisia typy söi vähän ja joi maitoa, mutta hampurilainen jäikin iskälle iltapalaksi. Lotta sai tuolta reissulta myös tosi ihanat Hello Kitty lasit ja niitä nyt sitten ollaankin ihasteltu peilin kautta moneen kertaan.Tästä tuli nyt kyllä niin sekava postaus, etten tiedä itsekään, oliko tässä olevinaan joku ajatuskin. Mutta tällaista meille siis kuuluu tällä viikolla.

2 kommenttia:

 1. Jaksamista sinne! :) Toivottavasti taas pian yöt rauhouttuu. Meilläkin on nyt flunssaa ja yskää liikkeellä ja yksi yö otettiin myös Lilian viereen nukkumaan ja Kimmo joutu sohvalle.

  Lilianinkin muuten sanoo aina "pa", kun näkee pallon ja tänäänkiin saatiin varmaan kahdet raivarit kaupassa, kun ei saanu toisilta lapsia palloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) toivotaan tosiaan, että yöt alkaisi pian taas sujua.

   Meillä tuo "pa" on milloin mitäkin, mutta pallo ja palikka myös aina. Voi Liliania, kun pitäisi toistenkin pallot saada! :D siellä on siis samanlaista palloinnostusta kuin täällä.

   Poista