lauantai 31. tammikuuta 2015

Jee!

Pakko oli tulla heti hehkuttamaan, kun tein kauppareissulla niin mainion löydön! :)

Lotallahan on täällä blogissakin vilahdellut uniriepu, Kuttikutti. Näin kyseisen rievun kaupassa Lotan synnyttyä ja ihastuin sen väreihin. Lopulta se oli pakko käydä ostamassa ja hyvä niin, sillä nykyään se on Lotalle kovin rakas.


Viime kesänä näin kaupassa samaa sarjaa olevan unirievun, mutta hieman erilaisen. Ajattelin jo silloin, että sellaisen haluan seuraavalle lapselle, mutta vaikka jo silloin haaveilin toisesta lapsesta, en uskaltanut ostaa riepua varastoon. Heti positiivisen raskaustestin tehtyäni aloin etsiä kyseistä riepua, mutten enää löytynytkään näitä mistään! Samanmerkkisiä oli kyllä vaaleanpunaisena ja -sinisenä, muttei värikkäänä. Olin jo luopunut toivosta, kun netistäkään ei niitä löytynyt ja ihan jopa tykästynyt vaaleanpunaisiin ja -sinisiin riepuihin. Mutta tänään se löytyi! Riepu ei ollut ehkä ihan yhtä kiva kuin Lotan oma on, mutta nyt se oli pakko ostaa, en uskaltanut enää ottaa riskiä, etten löytäisi sellaista enää, jos sen haluaisinkin. Joten nyt on Myytä odottamassa oma uniriepu. :)


2 kommenttia:

  1. Ihanaa että sisaruksilla on nyt samantyyliset unikaverit! :)

    Meillä Ellulle vedetään iltaisin laulamaan aika sympaattinen pehmeä kärpässieni. Jos meillä joskus on toinen lapsi, joudun metsästämään jostain hänelle oman kolkuttimen joka olisi yhtä suloinen ja laulaisi mielellään samaa kaunista laulua. Olisikohan samassa sarjassa vaikka tatti, tuskin. ;) Hassuja nämä äitien mielihalut välillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tosiaan äitien mielihalut voi olla kyllä hassuja. :D Toivottavasti tekin sitten löytäisitte samaa sarjaa olevan lelun, kun sen aika on. Olisihan se nyt mahdottoman suloista. :)

      Poista