keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Joulua ja lahjoja

Muut bloggarit kirjoittavat jo uudesta vuodesta, mutta minä palailen vielä hetkiseksi joulun tunnelmiin. Tällä kertaa otin kaikki joulun kuvat kameralla, enkä ole saanut meidän läppäriä käyttööni Jonin töiden takia aikaisemmin, joten siksi joulupostaus vasta nyt. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? :)

Joulunviettoon lähdettiin jo maanantaina Jonin vanhempien luokse. Auto oli pakattu täyteen tavaraa: koirat, kissa, lapsi, aikuiset, lahjat, vaatteet jne... Voi olla, että tämä oli meidän viimeinen joulu reissun päällä, koska ensi jouluna meitä on taas yksi enemmän, eikä autoomme todellakaan olisi mahtunut enää mitään lisää. Nyt taidan kuitenkin antaa kuvien puhua puolestaan ja säästää teidät turhilta löpinöiltä, joten tässä meidän joulua kuvina:


Lotta pääsi koristelemaan kuusen

Palloja ehkä myös hieman heiteltiin...

Pienet jumpat tähän väliin!


Tässä tämän joulun poseeraus :D

Lahjavuori

Joulupäivänä lähdettiin ajalemaan ensin suuntana koti. Kotiin jätettiin eläimet ja tyhjennettiin auto muutenkin tavaroista, jonka jälkeen jatkettiin matkaa minun vanhemmille. Siellä sitten vietettiinkin uusi joulu hieman isommalla porukalla, sillä paikalla olivat vanhempieni ja meidän lisäksi molemmat veljeni ja toisen puoliso. Lotalla oli päällään äitini minulle aikoinaan tekemä mekko, joka oli mielestäni äärimmäisen söpö Lotan päällä, vaikka olihan tuo jo hieman lyhyt hihoista... :D

Mummilassa liitutauluun piirtäminen on ihan paras juttu!Ikkunan takaa maailma näyttää ilmeisesti kovin erilaiselta.

Ja taas lahjoja!
Posetus!  
Lahjoja Lotta sai yllin kyllin. Sinänsä määrä pysyi maltillisena, koska pääasiassa lahjoja oli yksi antajaa kohden, mutta antajia on vain niin paljon, että kyllähän tuossa tuli yksi jos toinenkin paketti avattua. Kaikki lahjat olivat mieluisia ja tässä ne nyt tulevat:


Lotta sai kasan uusia leluja: siivoustarvikkeet (näillä onkin siivottu ahkerasti, mutta myös harjattu meidän kaikkien hiuksia...), sählymailan, kirjan, Mega Blokseja, kotieläimiä (jotka kaikki sanovat "koppoki koppoki") sekä tuollaisen palapelimaton.


Tulevia leivontahetkiä varten huivin, esiliinan, kaulimen, nuolijan ja piparimuotteja. Kaulimen Lotta hakeekin kaapista monta kertaa päivässä. :)Yövalon, joka heijastaa kattoon 45 minuutin ajan tähtiä ja kuun, sekä soittaa musiikkia 15 minuutin ajan. Meillä on ollut aiemmin käytössä itkuhälyttimen yövalo ja musiikki nukutettaessa, nyt totutellaan tähän uuteen ja äidin toiveissa on, että Lotta vielä jäisi yksinään huoneeseensa tuijottelemaan tähtitaivasta ja nukahtamaan. Ensimmäisenä iltana kun tämä oli käytössä, oli musiikki ilmeisesti Lotan mielestä sen verran hyvää, että hän alkoi tanssia. :D


Niiskuneiti-heijastin ja Lotta-kirjanmerkki.


Rukkaset, villasukkia ja lapaset.


Söpöt pöksyt. :)


Yöpuku, jota Lotta heti paketista saatuaan yritti pukea päälleen. :D

Juniori-kokoiset lakanat.

Äidin eniten Lotalle toivomat lahjat jäivät nyt kuvaamatta, mutta pukki toi myös juoniori-sängyn ja junnu kokoiset peiton ja tyynyn muumi kuosilla. Siinä meillä onkin sitten kevääksi projektia, kun siirretään neitokainen nukkumaan laidattomaan sänkyyn.

Kiitos jokaisella Lottaa (ja meitä vanhempia) muistaneelle, kaikki lahjat olivat erittäin mieluisia ja tulevat varmasti käyttöön. Minun pitäisi olla vielä ahkera ja kerätä vanhat lelut pois noiden uusien tieltä ja kaivella ne sitten taas parin kuukauden päästä "uusina" esiin. Nyt on nimittäin joka paikka täynnä leluja ja äiskällä hajoaa pää... ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja ja mahtavia kuvia suloisesta Lotasta! :) Milläs viikoilla olet nyt? Onnea vielä tätäkin kautta. :)

    VastaaPoista