keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joululahjaideoita taaperolle

Kaikille Lotan joululahjoja kysyneelle olen jo tainnut vinkata jotakin, mitä Lotta saattaisi toivoa. Ajattelin kuitenkin vielä koota tähän muutaman idean, mitä matkan varrella on mieleen juolahtanut ja jos joku on vielä ilman lahjaideaa Lotalle, niin tästä voi jonkin vaihtoehdon poimia. Ehkäpä nämä toimivat vinkkinä myös jollekin muulle, joka pähkäilee taaperon lahjahankintojen kanssa. :)

Tällä hetkellä ainakin äidin ykköstoive Lotalle on Fjällrävenin Kånken Mini reppu hoitolaukun tilalle. Olen vielä pääasiassa raahannut reissuilla mukana Lotan hoitolaukkua, mutta siitä haluan päästä nyt eroon kahdestakin syystä. Ensinnäkin, me ei enää tarvita niin isoa kassia Lotan tavaroiden kuljettamiseen, mutta koen silti hankalana sulloa kaikki tarpeellinen omaan käsilaukkuun omien tavaroiden lisäksi. Toiseksi, meille on nyt muodostunut kyläillessä ongelma siitä, että Lotta haluaa sieltä hoitolaukusta rasian, jossa maissinaksuja säilytetään. Vaikka rasia ei olisi mukana, haluaa Lotta sen sieltä silti ja saa raivarin, jos ei naksuja hänelle anneta. Ehkäpä siis laukun vaihto ratkaisisi nämä molemmat ongelmat ja tuo Kånken olisi helppo Lotan kantaa selässä tai äidin kädessä. Äitiä miellyttävät värit ovat violetti (purple) ja vaaleanpunainen (peach pink).

Fjällräven Kånken Mini

Duplot olisivat myös varmasti Lotalle mieluisia, vaikka äiti sitten saakin kerätä niitä sohvan alta ja milloin mistäkin. Tämän hetkisistä duploista Lotta tykkää eniten koirasta ja ukkelista, joten esimerkiksi uudet eläimet olisivat varmasti tytön mieleen.

Duplot

Myös pehmeät paketit ovat tervetulleita. Tällä hetkellä eniten vaatekaappiin kaivataan täydennystä sukista (ei tarvitse välttämättä olla jarrusukkia), koko varmaankin 22 ylöspäin. Myös yöpuvut ovat vähissä. Ainakin toistaiseksi käytetään vielä kokopukua, koko saapi olla 86/92. Itselle mieluisimmat yökkärit olen löytänyt KappAhlista ja Lindexiltä, ja niistä löytyy myös ihania kuoseja, kuten alla olevassa kuvassa. :)

Yökkärit

Lotta ilahtuisi varmasti myös soittimista. Tällä hetkellä meiltä löytyy marakasseja ja tamburiini.

Lakanat lastenkoossa tulevat myös tarpeeseen, kun siirrytään pinnasängystä juniorisänkyyn ja lastenpeittoon sekä -tyynyyn.

Siinähän niitä jo tuli. Varmasti mulla on ollut mielessä paljon muutakin, mutta nämä nyt olivat päällimmäisenä. Näiden lisäksi on tosiaan jo esitetty toiveet mm. isovanhemmille ja kummeille, ja jos hatara pääni nyt tekee tepposet, enkä jollekulle ole toiveita esittänyt, niin tässähän niitä nyt sitten on. :) Jälleen kerran kuitenkin painotan, ettemme oleta keneltäkään tulevan lahjaa, enkä edes halua hirveätä kasaa lahjoja. Haluaisin Lotan oppivan, että joulu on ennen kaikkea aikaa läheisten kanssa eikä vain jättimäinen kasa lahjoja.

2 kommenttia:

  1. Samoja lahjatoiveita meidänkin typyllä on. :) Ite oon ehkä enemmän ihastunut skiphopin reppuihin, kun ne on niin kivan värikkäitä. En tiiä onko sitten yhtä käytännöllisiä :D Myös elodie detailsilta löytyy aivan ihanan näkösiä kuoseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuokin reput on kylmä aivan ihania! Itse en tällä kertaa tutustunut sen tarkemmin muihin reppuihin kun musta osaa kånkenissa on niin kätevät noi kantokahvat niin on äidinkin helppo kantaa reppua ;)

      Poista