perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulusiivous

Nyt se on saunanpesua vaille tehty, joulusiivous nimittäin! Eilen järjestelin tavarat, pyyhin pölyt ja pesin jääkaapin. Jostain ihmeestä keksin myös pestä ovet ja nyt nekin on puhtaat ainakin hetkisen. Tänään sitten pesin uunin (viimeinkin), vaihdoin lakanat, vein matot ulos, imuroin ja pesin lattiat. Tämä siisteyshän nyt ei kestä kuin korkeintaan ylihuomiseen, joten en tiedä voiko nyt puhua varsinaisesti joulusiivouksesta. Onpahan nyt kuitenkin siivottu vähän normaalia tarkemmin. Vielä bonuksena odottelen, jos jostain iskisi inspiraatio pestä keittiön kaappien ovet ja jos aivan hulluksi heittäydyn, niin kaappien hyllytkin!

Viimein joulu on muutenkin tullut meille edes pienissä määrin. Sain jostain päähäni, että haluan sellaisen minikuusen ja siihen värikkäät jouluvalot. No sellainenhan se oli sitten hommattava ja nyt meillä on oma joulukuusikin. Oikeaa joulukuusta meille ei ainakaan vielä tänä vuonna hankita, joten onhan se kiva, että on edes tuollainen mini. :) Lotan kanssa me sitä ollaan ihasteltu nyt muutaman päivän ajan. Parit muutkin jouluvalot loistavat meillä sisällä ja tähti odottaa jatkojohtoa saadakseen virtaa. Joku oli kesällä jyrsinyt johdon poikki ulkovaloista, joten niitä ei tänä vuonna ole...Tänä aamuna Lotta meni itse kotiteatterin luokse ja halusi kuunnella joululauluja. Ne ovatkin sitten soineet koko päivän ja Lotta on aina silloin tällöin käynyt hieman tanssimassakin musiikin tahtiin. Eilen ja tänään täällä on myös sadellut lunta, tosin lämpömittari on koko ajan nollan tuntumassa ja lumi on märkää, joten saa nähdä kauanko me saamme siitä nauttia.

Paketoin tänään myös joululahjoja ja ne alkavatkin jo olla aika hyvin hankittuna.  Joulukortit on viety postiin ja pari on jo meidänkin laatikkoon tipahtanut. Kyllä se joulu sieltä vaan tulla jolkottaa, enää 12 yötä aattoon! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti