sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Syntymäpäiväkutsuilla ja vähän muutakin

Perjantaina pääsimme viettämään kummityttömme isoveljen 4-vuotis synttäreitä. Meillä oli päivällä kuitenkin vielä muita asioita hoidettavana, joten ruoka syötiin tällä kertaa Hesburgerissa. Ja tällä tavalla Lotta söi:


Yritäppä siinä sitten syöttää, kun toinen katselee koko ajan ympärilleen ja kääntää selän! :D

Joni vei minut ja Lotan kylään hoitoon jo pari tuntia ennen kemujen alkamista, koska meni itse ajamaan yhden rallikyydityksen lähelle. Oltiin Lotan kanssa pihalla ja Lottahan tykkäsi. Lotta myös kiipesi terassin rappusia kuin vanha tekijä, vaikka koskaan ennen ei ole rappuja kiivennyt!


Lotta taisi päästä myös ensimmäistä kertaa tunnustelemaan puuta ja iso kivikin kiinnosti.


Seuraavaksi Lotta huomasikin hiekkalaatikon ja kömpi sinne ihan itse. Hiekkalaatikolla Lotta olisi viihtynyt vaikka miten pitkään, vaikka aiemmin Lotta on käynyt tutustumassa hiekkaan vain kerran tai kaksi. Nyt se oli ihan paras juttu, varsinkin, kun sieltä löytyi niin kivoja leluja (ja kiviä ja käpyjä jajaja...).


Sisältä Lotta löysi ihanan pikkuisen tuolin, mutta istumisen sijaan Lotta keksi melko pian käyttää tuolia korokkeena nähdäkseen ikkunasta ulos.


Kahvin ja hienon ja herkullisen Angry Birds kakun jälkeen Lottaa alkoi väsyttää ja kiukuttaa, joten meidän alkoi olla aika lähteä kotia kohti. Matkaan meille lähti taas pari kassillista kummityttömme vanhoja vaatteita, nyt on aika hyvä varasto jo seuraavaa kokoa odottamassa.

Eilen Joni oli taas koko päivän ajamassa rallikyydityksiä. Tässä meidän kylällä pidetään lauantaiaamuisin kahvakuula-tunti, jonne olen päässyt vain kerran aiemmin juurikin siksi, että Joni on aina muulloin ollut menossa, eikä Lotalla ole ollut hoitajaa. No, eilen päätin kokeilla, miten kahvakuulailu onnistuu Lotan kanssa. Tunti pidetään kesäisin ulkona, joten otin Lotan rattaisiin (ja toivoin sen nukahtavan matkalla). Unihan ei tietenkään väsymyksestä huolimatta tullut, joten Lotta seurasi meidän hikoilemista rattaista käsin ja kannusti välillä kimakoin huudahduksin. Kun lelut alkoi kyllästyttää, päästin Lotan konttailemaan nurmikolle. Lotta yritti itsekin tulla nostelemaan kuulaa, mutta ihan vielä se ei onnistunut. Myös äitiä tsempattiin parempaan suoritukseen, kun Lotta tuli minulle lisäpainoksi vatsalihaksia tehdessä. :D Jonkin aikaa Lotta mönki menemään ja tutkiskeli nurmikkoa ja kaikkea mitä sieltä löytyi. Lopulta kuitenkin meni hermot (=väsy kävi kovaksi), joten nostin Lotan taas rattaisiin köllöttämään. Uni ei tullut vieläkään, mutta hyvin Lotta jaksoi olla ja äiskä sai jumpata koko tunnin loppuun asti! Unihan tuli tietenkin saman tien, kun lähdettiin köpöttelemään kotiin päin. Mutta nytpähän tiedän, että Lotan voi ottaa mukaan kahvakuulailemaan. Ja jos joskus ei hermot kestä koko tuntia, niin lähdetään kotiin sitten aiemmin. :)

Kauaa ei ehditty kotona olla, kun mun äiti tuli hakemaan meitä mukaan markkinoille. Lotta jaksoi hienosti katsella markkinoiden menoa rattaista käsin ja uni tuli tietenkin vasta kotimatkan viimeisen minuutin aikana. :D

Eilen illalla Lotta sai myös maistella hieman mansikoita ja ihan hyvin ne maistuivat.


Tuossa kuvassa näkyy Lotan uusi pöytätabletti, joka haettiin pari päivää sitten postista. Oon haaveillut tuohon pöydälle Stokken table topia, joka on siis imukupeilla pöytään kiinnittyvä muovinen tarjotin, mutta se on sen verran kallis, että päätettiin kokeilla tuota tablettia. Olin siis jotenkin kuvitellut, että tabletti pysyisi pöydän pinnassa, koska on silikonia, mutta eihän se pysynyt. Lotta heittelee tablettia lattialle ja syö sitä minkä kerkeää. Paitsi silloin, kun siinä on ruokaa! Eli periaatteessa siis ajaa kyllä asiansa, koska nimenomaan sormiruokailua silmälläpitäen suojan halusinkin. Pilven, pöllön ja auton muotoisista tableteista meille valikoitui auto (rally) ja monista värivaihtoehdoista turkoosi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti