torstai 3. heinäkuuta 2014

Kuulumisia

Mistähän sitä aloittaisi... Edellisestä kirjoituksesta on jo sen verran aikaa, etten edes muista, mitä kaikkea tässä välissä ollaan puuhattu. Onneksi kuvia selaamalla pääsee ainakin hieman perille päivien sisällöistä. :D

Kuluneen viikon aikana ollaan käyty puistossa keinumassa ja istumassa hiekalla. Myös käpyä tuli maisteltua ja se tuntui olevan oikeinkin hauska lelu. :)


En yleensä laita Lotalle kenkiä jalkaan kun johonkin lähdetään, koska ne on matkan aikaan jo potkittu pois jaloista. Tuonne puistoon muistin ne kuitenkin onneksi ottaa mukaan, koska arvasin, että Lotta haluaa kävellä. Eihän nuo H&M:ltä ostetut tennarit varmasti parhaat ole ensikengiksi, mutta hyvin sujui kävely niissäkin, vaikka aluksi ne ihmetyttivätkin. Nyt vaan pitäisi äidin kunnostautua ja muistaa ottaa ne useammin mukaan... Tai toivoa niitä helteitä, niin voisi kävellä paljain jaloin!

Eilen käytiin vauvapiiriläisten kanssa katsomassa vähän lampaita, kanoja ja kukkoa. Lotta oli aluksi ihmeissään, mitä ihmeitä määkivät otukset olivat. Kun Lotta kosketti lammasta turvasta, alkoi tyttö hihkua innosta ja oli jo menossa lammastarhaan itsekin. :D


Käytiin vielä kahvilla samaisessa paikassa ja jo oli paikanpitäjä ihmeissään, kun me saavuttiin paikalla pikkuisten kanssa. Lotta oli kovin kiinnostunut takasta ja elävästä tulesta, ja kävi siihen tutustumassa useaan otteeseen. Muutenkin Lotta leikki reippaasti muiden vauvojen kanssa, eikä edes muistanut äitiä suurimman osan ajasta. Kivaa oli myös, kun paikalla oli kohta vuoden vanha poika, joka on samanlainen hulivili kuin Lotta. Poika käveli jo hienosti ilman tukea ja seurasivat Lotan kanssa vuoron perään toisiaan.


Joni on nyt käynyt ajamassa rallikyydityksiä mm. polttariporukoille ja yhtenä päivänä, kun haettiin Jonia kotiin, Lottakin pääsi istumaan ralliauton kyytiin. Ei sentään liikkuvan ralliauton! :D Lotta ei tykännyt ralliautosta ja pärähti itkuun saman tien, ehkäpä tämä on merkki siitä, ettei Lotta seuraa isänsä jalanjälkiä? Toivoa ainakin sopii! :)


Taaperokärryllä on tepasteltu menemään kovasti, se on käytössä aina kun äiti tai isi muistaa sen siirtää niin, ettei ole seinää vasten. Myös potta on viimein ostettu ja siinä on tänään ensimmäisen kerran istuttu. Vielä sinne ei ole mitään tehty, mutta nyt vasta totutellaan, ei meillä ole vielä mikään kiire oppia potalle. :)

Tänään minulla on vihoviimeinen vanhempainvapaapäivä. Huomennako Lotan sitten pitäisi olla valmis menemään hoitoon? Onneksi ei tarvitse mennä, ainakaan ihan vielä.

Kirjoja on luettu paljon. Liityin Vaukerhoon, josta tuli tänään tervetuliaslahjana muutama kirja. Lotta hihkui riemusta, kun näitä uusia kirjoja luettiin. Lotta tykkää myös kovasti itsekseen selailla ja ihmetellä kirjoja, joten vahvimmat niistä on Lotan lelujen seassa vapaassa käytössä. Muut on sitten hyllyssä tallessa, etteivät mene saman tien rikki.


Joni on ollut tämän viikon lomalla ja Lotta on nauttinut selvästi isän seurasta. Minä olen päässyt jopa kahdesti yksinään liikkeelle, maanantaina kävin kampaajalla ja tiistaina kiertelin hieman kauppoja. Vaikka tykkäänkin liikkua Lotan kanssa, oli ihan kiva olla liikkeellä välillä yksin. Varsinkin, kun kävin autolla monessa paikassa ja se on Lotan kanssa vähän ikävää, kun koko ajan pitää irroittaa autosta ja laittaa takaisin. Autoon liittyen, käytiin viimein katsomassa turvaistuimia liikkeessä ja todennäköisesti kotiutamme Britaxin Multi-Techin. Testattiin sitä autoomme ja se vei saman verran tilaa kuin tuo nykyinen kaukalo, eli mahtuu jotenkuten.

Sellaista meille kuuluu tällä hetkellä. Tästä tuli hirveä sekameteli postaus, mutta ehkäpä se kuvaa hyvin meidän viikkoa. :D Viikonlopulle ja Jonin viimeisille lomapäivillekin on jo suunnitelmia, hieman reissaamista, mutta kirjoitan niistä sitten erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti