maanantai 23. helmikuuta 2015

Shoppailemassa

Joni kertoi eilen, että hänen pitäisi hakea työpaikkansa kuorma-auto Kuopiosta. Siitäpä sain loistoajatuksen lähteä samalla kyydillä käymään Ikeassa. Olin jo muutenkin suunnitellut reissua Ikeaan ja nythän se hoitui kätevästi, ainoa huono puoli oli se, ettei kukaan päässyt mukaan... Hieman kyllä jännitti lähteä Lotan kanssa kahdestaan etenkin, kun viime päivinä hampaat on taas kiukuttaneet neitiä. 

Hieman ennen yhdeksää tänään me sitten lähdettiin liikkeelle. Lotta kitisi välillä matkalla, mutta ihan hyvin meni matka silti. Heitettiin Joni kuorma-autolle ja jatkettiin Lotan kanssa matkaa kohti Matkuksen ostoskeskusta ja Ikeaa. Perillä oltiin vähän yhdentoista jälkeen ja mentiin heti ensimmäisenä syömään. Tuo Matkuksen ostoskeskus on erittäin hyvä paikka lapsiperheillekin: lastenhoitohuoneita on useita ja lisäksi siellä on iso perhehuone, jossa lapsia voi syöttää, vaihtaa vaippaa tai vaikka leikittää. Huoneessa soi rauhallinen musiikki ja siellä on sohvia imettämistä varten. Tällä kertaa me ei kuitenkaan hyödynnetty perhehuonetta, vaan syötiin yhdessä Café Picnicissä. Kun mahat oli täynnä, oli hyvä aloittaa shoppailu.


Kiertelin ensin Matkuksen vaateliikkeet ja niistä tarttuikin mukaan sekä Lotalle että vauvalle jotakin ja pienen harkinnan jälkeen jopa minulle. H&M:ltä ostin vauvalle poistoista lyhythihaisen bodyn ja pipon sekä puolipotkuhousut. Nuo puolipotkarit oli Lotalla tosi hyviä ja pysyi hyvin jalassa, joten pitihän sellaiset ostaa nytkin.



H&M:n poistoista löytyi myös Lotalle pipo kevääksi ja Lindexiltä lähti mukaan suloinen pupu t-paita.


Lindexin "osta kolme maksa kaksi" tarjouksesta otin vielä vauvalle parit housut ja bodyn.


Itselleni ostin koko talven himoitsemani talvi-Crocsit, jotka olivatkin sopivasti puoleen hintaan. :)


Sitten mentiinkin jo vaipanvaihdon kautta Ikeaan. Olin tehnyt valmiiksi listan, mitä Ikeasta pitäisi muistaa ostaa ja ainoat heräteostokset oli mehujäämuotit Lottaa ajatellen ensi kesäksi sekä lakanat mulle ja Jonille, joita joka kerta hiplaan. Nyt nekin oli tarjouksessa, niin pakkohan ne oli viimein sitten ostaa.


Lotalle ostin kangasvihanneksia ruuanlaittoleikkeihin sekä Mammutti jakkarat. Olisin halunnut pinkin ja vihreän jakkaran, mutta vihreitä ei ollut.



Säilytyslokerikon ostin Lotan pipoille ja hanskoille, jospa ne pysyisi vähän paremmin järjestyksessä...


Tärkein hankinta oli Malm-lipasto. En ole vielä katsonut Lotan vanhoja vaatteita vauvalle valmiiksi, koska niille ei ole ollut paikkaa. Nyt kun on tuo lipasto, voin alkaa käydä vaatteita läpi ja kartoittaa, tarvitseeko jotakin oikeasti hankkia vai onko kaikkea jo riittävästi.

Mä muuten jo suren nyt noiden vauvanvaatteiden kohtaloa... Lotan jäljiltä oli selvää, että säästän kaikki hyvät vaatteet seuraavaa lastan varten, mutta nyt kun seuraavaa ei ehkä tule, en tiedä mitä vaatteille teen. Pitääkö mun luopua niistä ja laittaa eteenpäin? Nyyh, en halua!

Kun selvittiin Ikeasta ulos, käytiin vielä hakemassa Jungle Juice barista meille smoothiet ja oli muuten hyvää!


Sitten lähdettiinkin ajamaan kotia kohti ja Lotta nukkuikin melkein koko kotimatkan.  Turhaan jännitin, kuinka selviän reissusta Lotan kanssa kahdestaan. Lotta oli tosi reipas ja vaikka loppuajasta väsy alkoikin jo painaa, jaksoi silti hienosti ilman yhtäkään kiukkua koko reissun. :)

4 kommenttia:

  1. Kannattaa säästää kaikki ihanimmat vauvan vaatteet. :)

    VastaaPoista
  2. Kivalta reissulta näyttää! :) Ja hyviä löytöjä olet tehnyt! Ikean lakanat on ihania, mutta minua ärsyttää pussilakanoissa se, kun siellä yläpäässä ei ole niitä reikiä. Meilläkin kun on tuplapeitto, on se todella vaikeaa saada kunnolla laitettua ilman niitä käden reikiä. :D

    Ja kannattaahan vaatteita säästää, eihän sitä koskaan tiedä jos vielä vauvakuume iskee! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes tiennyt ettei niissä lakanoissa oo yläpäässä reikiä, voi ei! Kiroan jo yhtien Lotan lakanoiden kanssa kun ei oo reikiä, mitähän se tulee olemaan sit oman peiton kanssa. Eikä meillä edes ole tuplapeittoa! :D

      Minuun iskee vauvakuume aivan takuuvarmasti, mutta epäilen ettei miestä oo ihan yhtä helppo ylipuhua uuteen vauvaan... :D

      Poista