maanantai 2. helmikuuta 2015

Haaste: Ilahduta bloggaajakaveriasi

Sain tällaisen pirteän haasteen Marialta Love beyond words-blogista sekä Nealta Raparperipolkua pitkin-blogista. Vihdoin sain aikaiseksi toteuttaa haasteen. :)Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!

- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivammalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain  omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
(ohjeet kopioitu suoraan Tipulassa blogin sivuilta)

Koska haaste on jo aika hyvin kiertänyt blogeja, haluan ilahduttaa teitä, keneltä haasteen sain. :) Eli Maria ja Nea, laitatteko mulle osoitteenne spostiin syksyntyttonen@gmail.com.

No okei, haastan lisäksi Nelliksen Vauvakuumeesta ponnistaen-blogista sekä Elinan Pikku Peikko Prinsessat-blogista. :)

4 kommenttia: