tiistai 21. lokakuuta 2014

Kuttikutti hukassa!

Lotalla on syntymästään saakka ollut uniriepu, joka nimettiin Kuttikutiksi siinä vaiheessa, kun Lotta aamuisin ensimmäisenä herättyään hoki "kutti kutti kutti kutti" (= kutikuti kutikuti). Riepua on imeskelty, pureskeltu ja halittu ja se haisee ällöttävälle vanhentuneelle maidolle. Joskus Kuttikutti lähtee aamulla Lotan mukana vaeltamaan ympäri taloa ja jos se illalla unohdetaan palauttaa sänkyyn, on nukkumaankäyminen levotonta.



Viime viikolla joku ilta kun laitoin Lotan sänkyyn huomasin, että Kuttikutti puuttuu. Muistinkin Lotan ottaneen sen aamulla sängystään mukaan ja lähdin sitä etsimään. Pikaisella talon läpi juoksemisella en riepua kuitenkaan löytänyt, mutta kaikeksi onneksi uni tavoitti Lotan Pentti-pupu kainalossa.

Pentti-pupu on oikeasti minun, mutta jostain se on löytänyt tiensä Lotan sänkyyn ja Lotta on siihen kovasti tykästynyt. Lotalla on myös itsellään kaksi tällaista vaaleanpunaista Pentikin pupua, mutten ole raaskinut antaa niitä unikaveriksi, kun ainakin Pentti on kovasti nukkaantunut halimisesta...

Lotan nukahdettua etsin vielä tarkemmin Kuttikuttia, mutta etsinnät eivät tuottaneet vieläkään tulosta. Ihmettelin jo, onko Lotta voinut kuljettaa Kuttikutin meidän huomaamatta ulos vai mistä riepu on löytänyt niin hyvän piilopaikan, sitä ei nimittäin löydetty vielä seuraavanakaan päivänä...

Tuli pyykkipäivä ja pesin Lotan vaatteita. Ripustaessani vaatteita kuivumaan pyykkikonesta paljastui puhdas Kuttikutti! Olinkin jo jonkun aikaa suunnitellut rievun pesemistä ja nyt tuli sitten sekin tehtyä. :D Lotalla on siis huoneessa pyykkikoppa, johon hänen likaiset vaatteensa laitetaan. Kuttikutti on jossain vaiheessa päätynyt likapyykin sekaan varmastikin Lotan toimesta ja siellä se oli majaillut pari päivää. No, pääasia että löytyi ja nyt Kuttikutti nukkuu taas yönsä Lotan kainalossa. :)



4 kommenttia:

  1. Meilläkin on unipupu, jota ilman ei voi nukahtaa :) nuhjunen ja haiseva sekin on :D välillä on vaa pakko pestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D mä yleensä pesen heti aamusta niin kerkee useimmiten kuivua illaksi. Onneksi unet maistui meillä vaikka riepu hukassa olikin. :)

      Poista
  2. Meillä on myös Molli-koira lelu joka on hyvin tärkeä! En tiedä mitä teen sitten kun se hajoaa.. :D
    Onneksi Kuttikutti löytyi! Pesukoneeseen meilläkin viedään kaikenlaista tavaraa, aina saa olla tarkkana!

    Ollaan oltu autottomia nyt muutaman viikon niin ei olla kerhoon päästy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla kyllä kova paikka kun nuo tärkeät lelut hajoaa! Toivotaan, että kestävät pitkään. :)

      Mulla olikin mielessä kysellä, josko pian taas tulisitte kerhoilemaan. Mutta tulkaahan sitten kun taas pääsette. :)

      Poista