tiistai 26. elokuuta 2014

Huono päivä..?

Tämä päivä alkoi loistavasti, kun syötettyäni Lotalle aamupuuron viskasin iPhoneni lattialle ja siitä särkyi näyttö. :( Ja juuri kun kehuskelin, kuinka oon heitellyt puhelintani asfalttiin ja vaikka mihin, eikä oo mennyt rikki. Nyt tuli näyttö näköjään tiensä päähän. Ja mua ottaa päähän niin vietävästi! Näyttö on siis aivan säpäleinä alareunasta, ei pysty oikein lukemaan alhaalta mitään ja siitä menee myös pitkä rantu kohti yläreunaa. Näytön vaihtaminen uuteen maksaa Jonin tutulla 170 € ja meidän vakuutuksessa on omavastuu 150 €. Itken verta ja kiroan omaa kömpelyyttäni.


No, lähdin siitä sitten lenkille Lotan ja koirien kanssa ja Lotta mukavasti nukahti loppumatkasta. Ei muuta kuin kärryt kuistille ja itkuhälytintä hakemaan. Kun tulin sisälle ja laitoin oman pääni hälyttimestä päälle, ei tapahtunutkaan mitään! Aaargh!! Myös itkuhälytin sanoi sopimuksensa irti. Nuo hälyttimethän on siis ostettu käytettynä ja joka kerta kun laitan ne latautumaan, tappelen vähintään toisen kanssa, kun ei meinaa alkaa latautua. Nyt molempien laturit kuitenkin näyttivät, että akut on täynnä, mutta se toinen ei vaan tee mitään. Oonkin jo jonkin aikaa haaveillut Nabby-itkuhälyttimestä, jossa minun pääni olisi kätevästi puhelimessani, eikä siis tarvittaisi erillistä laitetta kuin sinne Lotan päähän, mutta 159 € on tuntunut liian paljolta. Jos tuo puhelin ei olisi nyt mennyt rikki, olisin todennäköisesti ostanut Nabbyn, mutta nyt en todellakaan tiedä, mitä teen. :(

http://www.nabby.fi/sites/default/files/imageblock/illustration_phone_device.png
Kuva nabby.fi
No, onneksi koko päivä ei ollut ihan yhtä huono kuin aamu. Kävimme ystäväni kihlajaiskahveilla, jonka jälkeen Joni heitti mut ja Lotan kirppikselle, jossa mulla on tämän viikon ajan pöytä. Siivosin pöydän ja ilokseni huomasin, että sieltä oli taas hävinnyt tavaraa. Kirpparilta kävelin Lotan kummitädin A:n luokse kyläilemään ja Lotta tykkäsi. :) Illalla käppäilin vielä kauppaan, josta Joni tuli meidät paluumatkalla hakemaan. Mukaan lähti myös pitsat, joka oli oiva päätös tälle epäonniselle mutta myös mukavalle päivälle.

4 kommenttia:

 1. Ei, ei Nabbya! Meillä se on, ei meinaa toimia. Yhteys katkeaa todella helposti. Lisäksi ne hienot ominaisuudet (lämpötila, ym) on erikseen ostettava (ei kalliita).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :O monen arvostelussa sitä on kehuttu mutta hyvä kuulla myös niistä huonoista puolista!

   Poista
 2. Meilläkin katkeili, mutta se loppui siihen kun poistin tavaraa iPhonesta (kuvia, sovelluksia yms).Puhelin siis katkoi sitä yhteyttä kun muyistia oli liikaa käytössä, tämä löytyy myös Nabbyn sivuilta :)

  VastaaPoista