sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Erilainen viikonloppu

Tänä viikonloppuna olen saanut nauttia niin omasta ajasta kuin parisuhdeajastakin. Eilen kävin ystäväni kanssa brunssilla, jossa toki korkattiin myös skumppapullo. ;) Pari tuntia kiireetöntä syömistä hyvässä seurassa teki oikein hyvää.


Eilen oli viisi vuotta minun ja Jonin ensitreffeistä ja niinpä kävimme illalla kahdestaan ulkona syömässä. Jonin vanhemmat tuli meille katsomaan lapsia ja tytöt jäivätkin mielissään mummon ja papan hoiviin meidän suunnatessa kaupunkiin. Ei oltu päätetty parista vaihtoehdosta ruokapaikkaa ja oltiin ajateltu, ettei pöytää tarvitse tavallisena lauantai-iltana varata, mutta olisihan se pitänyt. Fransmanniin mennessä saatiin huomata, että kaikki pöydät oli täynnä tai varattuja, joten lähdettiin katsomaan meidän toinen vaihtoehto Gastropub Jalo. Myös siellä oli kaikki pöydät varattuja, mutta jäätiin jonoon ja noin viiden minuutin päästä saatiinkin pöytä. Syötiin alkuruuat ja pääruuat, jälkkäriksi haettiin lopulta Mäkistä jätskit. :D Oli pitkästä aikaa tosi kivaa olla kahdestaan ja jutella rauhassa, joten teki kyllä hyvää tämä irtiotto. Vaikka itse jossain vaiheessa mietinkin, että kun hääpäiväkin on keväällä tulossa niin tarvitseeko tätä vuosipäivää lähteä "juhlistamaan". Eipä mekään kuitenkaan hirveästi olla sitä parisuhdeaikaa vietetty, joten hyvä että nyt lähdettiin. Lotta oli pyöritellyt pappaa nukutushommissa, eikä oikein meinannut alkaa nukkumaan, mutta olihan se väsymys lopulta vienyt voiton. Venla ei ollutkaan suostunut syömään pullosta, mutta puuroa oli syönyt reippaasti ja nukkuikin pätkän. Äidin ja tissin kaipuu kuitenkin voitti ja meitä odotti kujeileva tyttönen mummon sylissä. Nukahti muuten nopeasti tissille. :D


Yöllä Venla heräsi parikin kertaa itkemään, ei auttanut vaipanvaihto, hyssyttely jne. Ei myöskään suostunut ottamaan särkylääkettä, mutta nukkui onneksi jotenkuten loppuyönkin. Aamulla sitten suostui ottamaan lääkkeen ja olikin pian kuin toinen tyttö, yhtä hymyä vaan. Hampaita ilmeisesti kovasti tekee, toivottavasti tulee pian läpi.


Lotta lähtikin sitten tänään mummon ja papan luokse viettämään hiihtolomaa. Tarkoitus olisi tulla takaisin kotiin tiistaina, katsotaan kestetäänkö me kaikki näin pitkä erossaolo. :D Lottahan on ollut aiemmin yötä vain minun vanhempieni luona ja yleensä niin, että olen illalla vienyt ja aamulla hakenut. Nyt on siis ensimmäinen kerta toisessa mummolassa ja vielä näin pitkän ajan. Minä sanoin jo perjantaina Jonille Lotan mentyä nukkumaan, että mulla on sitä ikävä ja Joni naureskeli, miten voi olla ikävä kun Lotta ei ole vielä edes lähtenyt. Tänään se on kuitenkin ollut Joni, joka on jo useampaan kertaan ehdottanut, että haetaan Lotta kotiin. :D Itse kyllä odotan, jos saisin nukkua yöt nyt paremmin, kun Lotta ei ole kotona heräilemässä. Eikä aamusta tarvitsisi nousta niin aikaisin jos venlalle vielä uni maistuu. Todellisuudessahan varmaan heräilen tunnin välein ja nousen kuudelta, mutta aina saa haaveilla. ;)

Venla nukkui tänään huimat kolmen tunnin päiväunet, joiden aikana myös minä nukuin lähes kaksi tuntia! Pää on kyllä ihan pyörällä päikkäreistä, mutta olipa ihanaa nukkua. :)Tällä viikolla tehtiin muuten Lotan ensimmäinen lumiukko, jonka hymyilevästä suusta Lotta oli erityisen innoissaan. Mummo laittoi jo kuvan heidän tekemästään ukosta, oli pikkuisen hienompi porkkananenineen ja kaulahuiveineen. :D


Ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. Ihana lukea että oot saanu nukkua ja teillä on ollu parisuhdeaikaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kyllä todella hyvältä. :)
  Ihanaa ystävänpäivää sinne.♥

  VastaaPoista
 3. On tosiaan iloinen ja ihana lumiukko kuin myös tekijäkin. <3

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla, että olet saanut vaihtaa vähän vapaalle! :) Kyllä sitä välillä kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se hyvää tekee, kivaa oli että nyt onnistui näinkin paljon saada vapaata. :)

   Poista