lauantai 16. toukokuuta 2015

Rv 37+0 ja kuvia masusta

Tänään Pikku Myy on täysiaikainen ja vaikken ihan vielä toivokaan hänen syntyvän, ei enää tarvitse ainakaan stressata ennenaikaisuutta ja synnytyksen käynnistyessä voin yrittää kärvistellä kotona mahdollisimman pitkään ennen sairaalaan menemistä.

Käytiin eilen kaverini kanssa ottamassa vähän kuvia masusta muistoksi. En alunperin aikonut ottaa mahasta sen kummempia kuvia kuin mitä olen itse peilin kautta ottanut. Sunnuntaina kuitenkin mummolareissulla ajettiin ohi sen paikan, jossa meidän hääkuvat on otettu ja siellä vihersi niin kivasti, että päätin sittenkin haluta hieman kuvia pyöreästä mahasta. Varsinkin, kun tämä saattaa olla viimeinen kerta kun saan tällaista pallomahaa kantaa. En viihdy yhtään kameran edessä (siitä todisteena mm. se, että lapsena otetuissa kuvissa olen hyvin usein selkä kameraan päin ja pikkuveljeni ristiäiskuvassa suupielet vahvasti maata kohti...), mutta saatiin kuitenkin muutama kivakin kuva räpsäistyä. Rekvisiittana oli nyt aika tyttömäistä tavaraa, mutta jos Myy nyt paljastuukin pojaksi, joutuu hän luultavasti muutenkin melko tyttömäisiin puuhiin ihan jo Lotankin toimesta, siinä on nimittäin sellainen täti, joka laittaa kavereilleenkin pompulat ja pinnit päähän sukupuolesta välittämättä. Mutta tässäpä niitä kuvia sitten:









8 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Mun suosikkini ovat nuo missä on tossut ja sitten tuo viimonen! :) Onnea täysiaikaisuudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mä tykkään kovasti tosta viimeisestä, ehkä siks kun ei näy kasvot ;D

      Poista
  2. Vau, olet jo noin pitkällä (mä oon selvästi ollut liian pitkään lukematta blogeja)! :) kauniita kuvia ja varmasti ihana muisto raskausajasta. :) pian teilläkin on jo pikkuinen maailmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, mustakin tuntuu et blogeissa kaikkien raskaudet vaan hujahtaa ohi, vaikka seuraisikin aktiivisesti. :D jännityksellä täällä jo odotellaan, koska on meidän vuoro. :)

      Poista
  3. Ihania kuvia <3 Ja kiva uusi nimi blogilla!
    Voi että - teillä mennään jo ihan loppusuoralla! Jänskää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Juu kyllä täällä jo jännäillään, koska tavataan pikkuinen. Toivottavasti jo pian. :)

      Poista